GC 2019: Folytatódik a Life is Strange 2

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Lassan folytatódik a Diaz-testvérek eszeveszett menekülése Mexikóba, így nem is csoda, hogy a Gamescom alkalmából befutott a Life is Strange 2: Episode 4 baljós hangvételű, megjelenés előtti előzetese.

Az Episode 3 meglehetősen felgyorsult, akciódús befejezése után olyat léptek a Dontnod fejlesztői, ami a franchise eddigi struktúrájához mérten enyhén fogalmazva is váratlan. Eléggé nehéz megtippelni egyelőre, hogy miként fog majd véget érni a két testvér érzelmekkel és veszélyekkel teli kalandja, arról pedig még halvány lila fogalmunk sincs, hogy mindez kapcsolódni fog-e valahogy Chloe és Max világához, szóval jó sok izgalom várat még magára a befejezés előtt.

Az ötepizódosra belőtt Life is Strange 2 negyedik felvonása két nap múlva, augusztus 22-én rajtol el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

1.
1.
petmen25
Már ideje hogy jöjjön. Nem értem miért kell várni közel 4 hónapot a következő epizódig. Ami még nagyobb vicc több mint 1 évet kell mire a teljes játék kijön. Ennél sokkal nagyobb játékokat adnak ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...