GC 2019: Gyorstalpaló a Borderlands 3-hoz

Ha eddig elkerült volna a minden gyanútlanul bámészkodót magával sodró hypevonat, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy alig hat perc leforgása alatt megértsd, miért is vannak úgy oda az emberek a Borderlands 3-ért.

Most, hogy már tényleg rendkívül közel kerültünk a játék hivatalos rajtjához, a Gearbox csapata egyre bátrabban oszt meg újabb és újabb információkat a Borderlands 3 világát illetően. Ezúttal a játék történetének fő kulcsfigurái és konfliktusai kerülnek górcső alá, és tisztázzák, hogy kik a hősök, kik a rosszfiúk, és hogy milyen bizarr fegyverekkel indulhatunk majd harcba a megjelenés után.

A Borderlands 3 szeptember 13-tól lesz játszható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, később pedig Google Stadián is elérhető lesz. A játékról pont a tegnapi napon érkezett egy vadonatúj 18 perces gameplay videó, szóval ha a sok-sok infó helyett inkább az akcióra lennétek kíváncsiak, látogassatok el az alábbi cikkünkhöz!

A fejlesztők a Gamescom nyitóceremóniáján egyébként már a Borderlands 3 endgame-tartalmáról is elárultak ezt-azt: itt egyrészt visszatér a Borderlands 2-ből ismerős, Circle of Slaughter címet viselő hordamód, másrészt Proving Grounds néven különböző kihívásokat vállalhatunk majd az értékes loot reményében.

12 komment - szólj hozzá!