GC 2019: Gyorstalpaló a Borderlands 3-hoz

Ha eddig elkerült volna a minden gyanútlanul bámészkodót magával sodró hypevonat, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy alig hat perc leforgása alatt megértsd, miért is vannak úgy oda az emberek a Borderlands 3-ért.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#12
#10: ezért a hozzászólásért amerikában már perelnének :DDD De adom :D
#11
Eddig sem akartam sokat adni a programért, mert totális faszok a fejlesztőik, de most már biztos nem kapnak egy fillért sem tőlem... Majd inkább kölcsön kérem crytek-től! :)
#10
#9: Az lesz a vége hogy a férfiak rájönnek semmi szükségük erre a szarakodasra és élik a világukat, a nők meg majd 40 éves szinglikkent elnek harminc macskával vagy valami arab/néger zabigyerekkel akinek az apjára már nem is emlékeznek hol csinálta fel őket.
#9
#2: ilyenkor (kb az egyetlen alkalom) örülök hogy itt élek a balkánon, mert itt pont leszarják az ilyen hülye idióta agymenéseket ... Valahol útközben az egyesült államok iszonyatosan megborult, és akkora anarchia lett ott hogy borzalom, és a "fejlett" nyugati gyökerek meg követték őket.

Németországban konkrétan ki volt írva az uszodában, hogy ha X méteren belül tartózkodsz egy női személyhez férfiként, az szexuális zaklatásnak minősül LOL :D
#8
#2: Wtf?!
#7
#2: Mi a fasz?
#6
#5: Oké, a robot valóban logikusabb, ezt a vonatkozást el is felejtettem.

Nem ástam bele maga a lore-ba, és nekem Zer0 is simán lehetett robot, mert 100%-osan a sztoriból sosem derült ki, hogy ember-e. Viszont ott is mindenképpen maradt volna "he", ahogy Fl4k is az, hamár férfi szinkront választottak hozzá :)
#5
#4: Nem transnemű, hanem robot.
Az a vicc, hogy a gc-n pont he-ként hivatkoznak rá :D
#4
#2: Ezt elképzeltem, ahogy a játék megjelenése után 2 héttel kiürülnek a fórum FL4K-ről szóló témái, mert csak azok (a kb 1 kézen megszámolható számúak) maradnak, akik "they"-jel hivatkoznak rá :D
Honnan jön egyáltalán, hogy transznemű (vagy genderfluid, vagy akármi)?! Meg mi köze van ennek a játékhoz magához?!
#2