GC 2019: Stadiára is megjelenik a Cyberpunk 2077

A tegnap esti konferencia-cunami része volt a Google Stadia Connect is, ahol kiderült, hogy a következő esztendő egyik legjobban várt játéka, a Cyberpunk 2077 is csatlakozik a Google cloud gaming szolgáltatásához.

A Google a tegnap esti Stadia Connecten megerősítette, hogy további játékok csatlakoznak az eddig megerősített Stadia-címekhez. Több húzónevet is sikerült megszereznie a cégnek, de mind közül a CD Projekt RED jövőre megjelenő játéka, a Cyberpunk 2077 a legnagyobb fogás. A bejelentés mellé kaptunk egy előzetest és egy fejlesztői naplót is, de sajnos egyikből sem derült ki, hogy Stadián mikor is mutatkozik be a játék.

A Cyberpunk 2077 egyébként 2020. április 16-án jelenik meg. Akkor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on lehet majd beszerezni az akció-szerepjátékot.A tegnapi bejelentések szerint az Attack on Titan 2: Final Battle (trailer), a Borderlands 3, a Destroy All Humans! remake-je (trailer), a Farming Simulator 19 (trailer), a GRID (trailer), a Kine (trailer), a Mortal Kombat 11 (trailer, fejlesztői napló), a Samurai Shodown (trailer), a Superhot (trailer), a The Elder Scrolls Online: Elseweyr (trailer), a Watch Dogs: Legion és a Windjammers 2 (trailer) is elérhető lesz Stadián.

4 komment - szólj hozzá!