GC 2019: DOOM Eternal - hosszú lesz a kampány

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 20.
  • Hír
Link másolása
A tegnapi Stadia Connecten újra megerősítették, hogy a DOOM Eternal is elérhető lesz majd a Google cloud gaming szolgáltatásán keresztül, de közben arra is fény derült, hogy milyen tartalmas élményt ígér majd a játék kampánya.

A tegnapi nap a DOOM-rajongók számára is mozgalmasan telt, hiszen a Stadia Connect eseményén egyrészt újra megerősítették, hogy az ősszel megjelenő DOOM Eternal is csatlakozik a Stadia játékfelhozatalához, másrészt bemutatkozott a játék egyik új ellenféltípusa, a Hunter, aki egészen izzasztó kihívás elé állítja majd a játékosokat.

Ráadásként azt is kiderült, hogy milyen hosszú élményt ígér az egyébként meglepően keveset mutogatott kampány. Az Escapist Magazine ugyanis kiszúrta, hogy a játék producere, Marty Stratton még a QuakeConon beszélt a QconForums.com csapatával, az interjúban pedig megerősítette, hogy az Eternal nagyjából 18-22 órás kihívást ígér.

A DOOM Eternal november 22-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

4.
4.
user101
Ez az új szörny roppant gagyi... :(
3.
3.
#2: Elso vegigjatszasom 12 volt, masodik 10 de akkor se rohantam, egy-ket helynel nezelodtem, hogy milyen szep. Az a baj, hogy 20 ora az mar valami retesteszta lesz vagy nem annyi az csak a collectible-okkel tenyleg.
2.
2.
Neo1989
#1: Az előző is megvolt 15 ha nem rohantál mint a hülye.
1.
1.
ollie92
"az interjúban pedig megerősítette, hogy az Eternal nagyjából 18-22 órás kihívást ígér."

Pff, faszság, max 8-10 óra. 20 ha állandóan meghalsz és minden szart felszedsz a játékban---
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...