GC 2019: 7 perc Need for Speed: Heat száguldozás

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
A Gamescomon nem csak bemutatkozott, de ki is próbálható a Need for Speed-sorozat következő felvonása, a Heat, amelyben minden az illegális utcai versenyzés körül forog majd.

Az IGN által készített hétperces játékmenet-bemutató két részből áll: az első felében egy nappali versenybe csöppenünk bele, míg a második felvonásban az éjszakai, neonfényárban úszó száguldozásból kapunk ízelítőt, némi rendőri kíséret társaságában.

A Need for Speed: Heat november 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az EA és Origin Access Basic-előfizetők már november 5-én nekiugorhatnak a játék 10 órás próbaverziójának, míg az Origin Access Premier-tagok már a teljes címet is nyúzhatják aznap.

23.
23.
XuChi
Ez kuka. Mi ez az irányítás, mi ez a fizika ?? Ovodás kisgyerekeknek jó lesz, mindenki másnak ott a FORZA.
22.
22.
manderel
#21: Nekem a Forza nagyon bejött, de hogy a 4. a legrosszabb, azzal nem teljesen értek egyet. Sokkal a megjelenés után, felpatchelve próbáltam ki a hármat, de még minimumon is szaggatott, élvezhetetlen volt. Elkönyveltem hogy oké, gyenge hozzá a gépem, van ilyen.
Azért rápróbáltam a 4-re is, mert nagyon érdekelt a dolog, ha nem megy akkor nem megy, egy 300ft-os Gamepasst megért.
Vajsimán futott, úgy hogy nem is minden beállítás volt minimumon, elég sokat feljebb is tudtam húzni. Ezután bele is tettem jópár órát.

A harmadik is biztosan szuper lett volna, ha nem lett volna olyan hulladék módon optimalizálva, hogy még a következő része is sokkal jobban futott, ugyanazon a vason.
20.
20.
user101
Az gáz, hogy egyszer csak a trailer alatt arra lettem figyelmes, hogy nekiálltam körmöt vágni ? :)
19.
19.
Dízel
Ez a nepbutitos tulzasba vitt bloom effekt ami az ejszakai versenyek lampafenyeibol jon mindent elarul egy game minosegerol. Elnyom minden mas grafikai hibat. Taps. 8eveseknek jo moka lesz, minden hullik robban piff puff, jajj de latvanyos... eszetlen szar. Amugy meg a grafikaja sem jo, a sok effekt eonyomja az igenyteken texturakat.
18.
18.
Dester
Kár, hogy az irányítás és a fizika ugyanaz már vagy 10 éve, ugyanaz a szar. Pedig ebben amúgy lenne most potenciál, ami a körítést illeti.
16.
16.
Anti4730
#14: Hagyjad nem erdemes itt Mar nfs hirhez hozza szolni, mert ezen az oldalon barmi ami nfs, az Mar csak szar semmi mas:))
15.
15.
#12: Ez a 80s beharangozas felcsigazott, en is birom a synthwave retrowave zeneket, stb erre ebben semmi sem adja azt a hangulatot, azt hittem azert valami lesz benne olyan, ha mast nem a kocsik, de elnezve a listat meg azok se, 1-2 jargany max. A masik ami zavaro nekem, az a sok szallo darabka, esocsepp, nehogymar legyen tiszta palya, mindenhol repul valami meg esik a kameraba...
14.
14.
sisak peti
Minden szar ami NFS. Sikk...
12.
12.
Obi Wan Kenobi
Oke ez nagyon gáz volt, az a kamion is istenem.. és ezt mutatták be. A fizika undorító, ugyanolyan mint a Payback csak átskinelve eddig, bár két év után semmit se vártam, de ez még azt is alulmúlja. A másik pedig hogy hol van itt a 80-as évek?? A neoncsöves terelgetők?

Cserébe viszont gondolom az RTX bemutatása végett az egész pálya tele van pocsolyákkal, had lássa a nagyérdemű hogy mennyire előremutató fejlesztés folyik a Ghost-nál. Ilyenkor pattan fel bennem, hogy miért a Visceral-t nyirta ki az EA.
10.
10.
adamsfamily
#6: Olyan a Forza Horizon 4-ben is van,pedig azt mindenki dícséri,hogy mekkora fasza játék.
Ugyan a forgalom időnként köddé válik,vagy a semmiből tűnik fel.
9.
9.
kastorhun
#8: Bele se merek gondolni. MOST KOMOLYAN! Ilyen játékot hogy engedhetnek bemutatni?
8.
8.
PaprikaJancsi
#6: ..és gondolj bele, hogy ha ezt adták ki, milyen lehetett a többi felvétel XD
7.
7.
dvs00
Hol a faszomba van szó 80-as évekről itt már ne haragudj, amikor a járműlista többsége 2010 utáni modellekből áll javarészt?
6.
6.
kastorhun
4:18-nál az a kamion tényleg a semmiből teleportál elő? Ez marhára gáz!
5.
5.
KőbányaKispest
A grafika szép, oké. De egy kérdésem lenne. Miez a szar?
4.
4.
ollie92
Szóval, ez az a híres átdolgozott irányítás ? Ócska Ghost, legalább a horizont ha lemásolnátok, ti végtelenül ostoba, semmirekellő banda.
3.
3.
crytek
Nagyon remélem ,hogy sikerre viszik a játékot, de csak mert akkor talána régeieket elengedi az EA és olcsóbb lesz a NFS Ultimate Bundle azzal jobban járok majd így első ránézésre.
2.
2.
DarkLord
1 baromi nagy baromság van ezer éve az NFS-ekben méghozzá, ha te nyomod a Nitrot automatikusan felgyorsítja a többi kocsit is a gép, ezt miért nem szedik ki a játékból már xy éve amúgy? :D Itt is nagyon jól látszik ez az effekt. Amúgy nem kell ennek többnek lenni, mint egy árkád szrnak, de legyen élvezhető, jó kocsikkal, korrekt versenyekkel stb. meg valami gyengénél jobb sztorit belecsiholni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...