GC 2019: 7 perc Need for Speed: Heat száguldozás

A Gamescomon nem csak bemutatkozott, de ki is próbálható a Need for Speed-sorozat következő felvonása, a Heat, amelyben minden az illegális utcai versenyzés körül forog majd.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#23
Ez kuka. Mi ez az irányítás, mi ez a fizika ?? Ovodás kisgyerekeknek jó lesz, mindenki másnak ott a FORZA.
#22
#21: Nekem a Forza nagyon bejött, de hogy a 4. a legrosszabb, azzal nem teljesen értek egyet. Sokkal a megjelenés után, felpatchelve próbáltam ki a hármat, de még minimumon is szaggatott, élvezhetetlen volt. Elkönyveltem hogy oké, gyenge hozzá a gépem, van ilyen.
Azért rápróbáltam a 4-re is, mert nagyon érdekelt a dolog, ha nem megy akkor nem megy, egy 300ft-os Gamepasst megért.
Vajsimán futott, úgy hogy nem is minden beállítás volt minimumon, elég sokat feljebb is tudtam húzni. Ezután bele is tettem jópár órát.

A harmadik is biztosan szuper lett volna, ha nem lett volna olyan hulladék módon optimalizálva, hogy még a következő része is sokkal jobban futott, ugyanazon a vason.
#21
#11: "forgalom java mikor nem látod akkor válik köddé ott is sokszor messze messze..."
Azért ez nem teljesen igaz.Volt rá példa,hogy a semmiből előttem jelent meg az autó verseny közben.Ahogy arra is volt példa,hogy online sokáig eltűnögetett teljesen a forgalom.Elég sok tűbefűzés trükk miatt kellett offline-ra állítani,pedig one x-en játszottam.Amúgy csak a 4. részről beszéltem,mert az lett a széria leghitványabb tagja.A kezdeti kapcsolat hibáival és még lehetne sorolni.Kiadtak egy félkész játékot,ami 1 évvel a megjelenés után már kezd teljes játék lenni,ami azért kurva gáz.Szóval a Playground games vállát azért nem veregetném annyira,mert 3 Forza Horizon részt készítettek korábban,ami minőségileg kitűnt és mindegyik rész behozott valami újdonságot.A 4. részre az újdonság nagyjából annyi volt,hogy "évszakok",ami nem is annyira újdonság,mert a Blizzard Mountain-ből átemelték a dolgokat a téli időjáráshoz,a többi pedig adott volt.
Szerintem elég sok ember idegeit b*szták fel azzal,hogy sokan csak vpn-el tudták használni az osztott világot,köztük én is.Ergo az Ultimate-hez járó early access-el kitörölhettem a s*ggemet.
Az NFS is szar volt az utóbbi időben,de a Forza horizon is csak megy le a lejtőn.
#20
Az gáz, hogy egyszer csak a trailer alatt arra lettem figyelmes, hogy nekiálltam körmöt vágni ? :)
#19
Ez a nepbutitos tulzasba vitt bloom effekt ami az ejszakai versenyek lampafenyeibol jon mindent elarul egy game minosegerol. Elnyom minden mas grafikai hibat. Taps. 8eveseknek jo moka lesz, minden hullik robban piff puff, jajj de latvanyos... eszetlen szar. Amugy meg a grafikaja sem jo, a sok effekt eonyomja az igenyteken texturakat.
#18
Kár, hogy az irányítás és a fizika ugyanaz már vagy 10 éve, ugyanaz a szar. Pedig ebben amúgy lenne most potenciál, ami a körítést illeti.
#16
#14: Hagyjad nem erdemes itt Mar nfs hirhez hozza szolni, mert ezen az oldalon barmi ami nfs, az Mar csak szar semmi mas:))
#15
#12: Ez a 80s beharangozas felcsigazott, en is birom a synthwave retrowave zeneket, stb erre ebben semmi sem adja azt a hangulatot, azt hittem azert valami lesz benne olyan, ha mast nem a kocsik, de elnezve a listat meg azok se, 1-2 jargany max. A masik ami zavaro nekem, az a sok szallo darabka, esocsepp, nehogymar legyen tiszta palya, mindenhol repul valami meg esik a kameraba...
#14
Minden szar ami NFS. Sikk...
#13
#1: Ezt így ahogy éppen te irányitod a videót megtudod mondani. Köszi. Sikk a NFSre azt mondani, hogy "Ultragagyi"...
De mond el miben változtatnál. Mit javítanál. De úgy, hogy van valós élményed a játékkal. Nem csak egy videót láttál. Ha nem lenne sikeres nem adnának ki újabb és újabb részeket. De tudom. Igényes hátékos vagy. Mindenki csak egy barom aki ezzel játszik. Hisz ez "Ultragagyi". Mi kellene? Csináld meg utána magyarázz... :D
#12
Oke ez nagyon gáz volt, az a kamion is istenem.. és ezt mutatták be. A fizika undorító, ugyanolyan mint a Payback csak átskinelve eddig, bár két év után semmit se vártam, de ez még azt is alulmúlja. A másik pedig hogy hol van itt a 80-as évek?? A neoncsöves terelgetők?

Cserébe viszont gondolom az RTX bemutatása végett az egész pálya tele van pocsolyákkal, had lássa a nagyérdemű hogy mennyire előremutató fejlesztés folyik a Ghost-nál. Ilyenkor pattan fel bennem, hogy miért a Visceral-t nyirta ki az EA.
#10
#6: Olyan a Forza Horizon 4-ben is van,pedig azt mindenki dícséri,hogy mekkora fasza játék.
Ugyan a forgalom időnként köddé válik,vagy a semmiből tűnik fel.
#9
#8: Bele se merek gondolni. MOST KOMOLYAN! Ilyen játékot hogy engedhetnek bemutatni?
#8
#6: ..és gondolj bele, hogy ha ezt adták ki, milyen lehetett a többi felvétel XD
#7
Hol a faszomba van szó 80-as évekről itt már ne haragudj, amikor a járműlista többsége 2010 utáni modellekből áll javarészt?
#6
4:18-nál az a kamion tényleg a semmiből teleportál elő? Ez marhára gáz!
#5
A grafika szép, oké. De egy kérdésem lenne. Miez a szar?