Készül a Mátrix negyedik része

Hivatalos: több mint másfél évtized után folytatódik az ezredforduló egyik legnagyszerűbb filmszériája. Lana Wachowski írja és rendezi a Mátrix negyedik részét, amelyből nem hiányozhat majd Neo és Trinity sem.
  • Írta: szlav

Kommentek

#23
#21: Egyetertek. Sokáig én sem tekintettem másként a trilógiara, bár az elsőnél azért teljesen leesett a mondanivaló és egyetértettem velük. Viszont a vidik megnezesevel rendesen felemelte nálam a többi rész értékét is. Szerintem ismét megnezem majd őket.
#22
#20: Ne b+! Ezt nem is hallottam!
#21
#16: Ez nagyon jó szerintem. Mindig is úgy gondoltam, hogy azok rinyálnak, hogy az első jó volt a többi nem, akik nem látnak túl az akción. A 3 filmnek egyben van értelme, önmagában az első sem több egy szimpla akció sci-fi filmnél.
#20
#17: A másik tesó is operáltatta magát.
#19
#15: Megsèrtettelek? Küldjek zsepit?
#18
Amilyen ütős volt annak idején az első olyan gyenge lett a 2-3. Pedig maga a koncepció elég jól ki volt találva. Nem szoktam lehúzni előre semmit, de én nem várok túl sokat! Ebből a témából szerintem jobb lett volna egy előzmény film. Az animatrix máig az egyik kedvencem, abból szemezgethettek volna simán egy jó mozihoz!
#17
#11: Csak Larry lett Lana! ;)
#16
https://youtu.be/PLqM5Tssdzw

A másik két részről szóló elemzést is nézzétek meg.
#15
#14: Lődd le magadat inkább pubikám...
#14
#13: Pedig a màtrixban benne can minden ami kell. Van benne love a csajoknak, akció az egysejtűeknek, dràma a kelkizőknek ès mèg valami egyèb egy szűkebb rètegnek. Zseniàlis.
#12
#11: https://www.youtube.com/watch?v=5STsTjw45es
Most releváns videó :D
#11
Azèrt az bizakodàsra ad okot, h a Wachowski fivèrekből lett Wachowski nővèreknek :) lesz nèmi köze hozzà.
#10
Ha készül film akkor tuti megnézem, de inkább szerintem már csak egy ráadás lesz. Olyan a trilógia amilyen - és mint 4 részes trilógia az Animatrix-ot is beleszámolom. Azt biztos nem ugorja meg és nem fog már sokat hozzáadni, vagy elvenni belőle. Reboot-ként is megállná a helyét, hogy úgy tér vissza Neo, hogy újra eljön a reset után, mint mindig. Akár jó dolgokat is ki lehet hozni ebből. Azt nem tudom, hogy az írónak megvolt-e a fejében már az elképzelés, vagy csak szerződés meg pénz miatt írja.
#9
#7: Hat pedig a mondanivalójuk azért elég mély szerintem.
#8
Város !
#7
Az első rész nagyot ütött anno, máig szívesen megnézem. A 2-3-at is láttam párszor, de valahogy semmi nem maradt meg a sztoriból... kb. mint a Toby féle pókember filmek, leültem megnézni a 2-3-at, hogy na, most van időm, közben rájöttem, hogy már láttam, csak semmi maradandó nyomot nem hagyott maga után...
#6
Kell a fenének . Óriási bukás lessz
#5
Meh...
#4
Szerintem a harmadik rész remekül zárta a trilógiát, és annak is annak ellenére hogy örülnék egy új Mátrix filmnek kicsit tartok az ötlettõl. Meglátjuk.