GC 2019: EB-kiegészítő érkezik a PES 2020-hoz

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 21.
  • Letöltés
Link másolása
Folyamatosan csepegteti a Konami, hogy milyen finomságokra számíthatnak a rajongók az eFootball: PES 2020 megjelenésével: a minap kiderült, hogy a japánok behúzták a Seria A licencét, és egy EB-kiegészítőt is kiadnak majd jövőre.

Habár a Bajnokok Ligája és a világbajnokság licence az EA Sportsnál landolt, az Európa-bajnokság még a Konamié, ennek köszönhetően jövő tavasszal Euro 2020 DLC érkezik a PES 2020-hoz.

Noha nem kérdés, hogy az EA is meglovagolja majd valahogyan az eseményt, az EB hivatalos játéka az új PES, amely 50 licencelt válogatottal, köztük a címvédő Portugáliával várja majd a rajongókat.

További jó hír a PES-hívőknek, hogy a Konami megkaparintotta a Seria A licencét az összes kapcsolódó logóval és trófeával együtt, ami azt jelenti, hogy az olasz foci szerelmesei különösen jól járnak az új résszel.

Az Inter Milan és az AC Milan már eddig is licencelt csapat volt, és ahogy arról beszámoltunk, az év egyik legnagyobb gurításaként a Juventust is be tudta húzni a Konami - ez a megállapodás ráadásul exkluzív, a FIFA 20-ban Piemonte Calcio néven találjuk meg CR7 csapatát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...