GC 2019: DCL: The Game - virtuális drónbajnokság

Videojátékot készítenek a Drone Champions League alapján. A legnépszerűbb drónbajnokság játékadaptációja több mint harminc pályát vonultat fel, és állítólag maguk a versenyezők is szívesen gyakorolnak vele.

A THQ Nordic és a Climax Studios közreműködésében készül a DCL: The Game, amely a legnépszerűbb drónbajnokság, a Drone Championship League hivatalos játékadaptációja lesz. A játék több mint 30 hivatalos pályát vonultat fel, és állítólag olyan jól kalibrálható a szimuláció, hogy maguk a versenyzők is szívesen gyakorolnak vele.

Aggodalomra persze semmi ok, a játék kezdőbarát lesz, a játékosok több olyan segítséget is bekapcsolhatnak versenyzés közben, amelyek teljes mértékben letolják a belépési küszöböt: kérhetünk egyszerűsített irányítást, automatikus magasságszabályozást és stabilizálást is. A profik a billentyűzet és a kontroller mellett a drónjuk távirányítóját is használhatják majd az ígéretek szerint - állítólag azzal lesz az igazi a játékélmény.

A megjelenést erre a télre ígérik a fejlesztők, méghozzá PC-re és konzolokra: a "konzolok" esetünkben "minden jelengenerációs gépet magukba foglalnak, kivéve a handheld masinákat". Ez alapján PS4-re és Xbox One-ra garantált az átirat, azt viszont nem tudjuk, hogy a Switchcsel mi újság: reméljük, ráunnak a srácok a barkochbára, és küldenek nekünk egy pontos platformlistát is.

0 komment - szólj hozzá!