GC 2019: Mi vár ránk idén a Battlefront II-ben?

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 21.
  • Letöltés
Link másolása
Egy rövidebb nyári szünetet követően a DICE bejelentkezett, és felvázolta nekünk, hogy milyen újdonságokra számíthatnak még az idei évben a Star Wars: Battlefront II játékosai. Lássuk a részleteket!

Hiába lesz kétéves idén ősszel a döcögősen rajtolt Star Wars: Battlefront II, a DICE még mindig adagolja hozzá a friss tartalmakat. A fejlesztők a minap felvázolták nekünk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk az év hátralévő részében, és az már biztos, hogy nem fogunk unatkozni!

Szeptemberben két új játékmód érkezik majd a játékba: az egyik az online co-op, amelyben négyfős csapatoknak kell feladatokat teljesíteniük a különböző klónháborús pályákon, míg a másik az Instant Action, amely a klasszikus kontrollpont-foglalós mókát teszi single player módban is játszhatóvá egy nagy adag bot kíséretében.

Új pálya is érkezik majd a hónap folyamán, ez a Felucián játszódik, míg a különleges egységek közé végre bekerülnek a klónok kommandósai, akiket a Star Wars: Republic Commando óta valószínűleg nem nagyon kell bemutatni. Ők egyébként egy átalakítható sugárvetővel indulnak harcba, amely különböző alternatív tüzelési módokkal rendelkezik - többek között gránátvetőként is használhatjuk majd a kicsikét.

Az év hátralévő részében további különleges egységek és skinek várhatóak, valamint egy speciális esemény is indul. A fő attrakció év végén esedékes: természetesen a Star Wars: The Rise of Skywalker premierjére külön bulival készülnek a fejlesztők.

3.
3.
Pingvinharcos01
Én már régóta tervezem hogy letöltöm...
Most le is fogom!
2.
2.
logic5
Se Battlefield, se semmi ebben az évben. GRAT!
1.
1.
kastorhun
Egy Star Wars: Republic Commando 2-nek jobban örülnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...