GC 2019: Joker is úton van a Mortal Kombat 11-be

A NetherRealm Studios a mai napon közzétett egy előzetest, amelyből fény derül a Kombat Pack teljes névsorára. Beigazolódtak a pletykák, érkezik a Terminátor és a Joker is a játszható karakterek közé.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
YanezModerátor
#11: A Celebrity Deathmatch alapból egy műsor volt anno az MTV-n(music channel). Imádtam és mindig alig vártam az új részt. Köszi, hogy eszembe jutattad, most megyek és nézek is pár epizódot. :)
#13
Mortal és Batman rajongóként mondom, hogy nekem a Terminator jön be a legjobban. Mondjuk a Joker-ben is lehet fantézia és Ledger hagyatéka is benne van rendesen, ahogy elnézem.
#12
Én a legfőbb vezérünket látnám szivesen,bele gondolni is élmény ahogy shao khan pofán b@sza kalapáccsal
#11
Régen volt egy játék, még középiskolás koromban ökörködtünk vele. Azt hiszem, az volt a címe, hogy Celebrity Deathmatch vagy valami ilyesmi. A kommentszekció alapján abból kellene új rész, nem Mortal Kombatból.
#10
#8: Merkel-nél meg addig remegne a kamera, amíg az ellenfélből német autó nem lesz. Viktor kilopná a "telket" a másik alól, így az lezuhanna a pokolba. Cserébe Gyurcsány jól leböszmézné az ellent... van itt potenciál, na.
#9
#8: Ő migránssereget idéz, de csak választások idején működik.
#8
YanezModerátor
#5: Akkor már jöhetne Soros is. Lefizetné az ellenfélt, hogy egye meg magát, de késsel-villával, ahogyan azt szokás.
#7
Az én véleményem szerint a varázsló karakterének már a storynak szerves része kellett volna hogy legyen benne az alap rosterben. A többi dlcvel meg nem igazán vagyok kibékülve. Mortalban vannak jó karakterek meg sokan hiányolnak is egy jó párat 11 ből. Ennek hangot adnak az interneten. Eljut az infó a fejlesztőkhöz erre azt vállaszolják ez az ő játékuk! Igazis meg nem is ez az állítás, mivel rajongók nélkül sehol nem lenne ez a sorozat.
#6
#2: Vendégkarakterekkel már egy ideje szarakodnak, nem az X-ben hozták be, de ott tényleg sok volt a kívülálló. Joker gondolom azért jön mert a WB-vel is szerződve vannak. Inkább egy poén kívülállót kérek az MK-ba, mint MK karaktereket az Injusticeba, az mindkét résznél idegesített.
#5
#1: Hillary jobb lenne, a kivégzése az lenne hogy a másik tisztázatlan körülmények közt öngyilkos lesz.
#4
#3: Azt hiszem itt ilyen filmes biznisz van akkor, hiszen kb ez a sorrend a moziban is nem? Az uj Terminator, majd Joker (?) es Spawn is kap filmet.
#3
En mondjuk speciel Spawnt varom nagyon, de azert Jokert nem hittem volna, nem volt eleg az InjustASS nekik? Hihetetlen...
#2
reméltem hogy nem folytatják a trendet hogy mindenféle idióta karakterrel telexarják az MK univerzumot, mint az MKX-ben, de úgy látszik túl sok Marvel szarságot láttak ezek is, és crossover mániában szenvednek (meg nem kicsi cashgrab mániában).

Azt hittem a bőrpofánál nincs lejjebb :D Ennyi erővel hozzák már vissza Mokapet meg az összes gagyi karaktert
#1
YanezModerátor
Remélem Trump is játszható karakter lesz majd. Már el is képzeltem milyen lenne a kivégzése: szankciókkal bombázná teli a játékost. Vagy ledugná a torkán a parókáját.