Gears Tactics - Xbox One-on is

A tavalyi E3-on bemutatott Gears Tactics kapcsán volt egy apróság, ami miatt bizony vakarhattuk a fejünket: a taktikai játékot kizárólag PC-re jelentették be. Rod Fergusson most elárulta, hogy az xboxosok sem maradnak ki a jóból.

A 2018-as E3 rendesen felcsigázhatta a Gears of War-széria rajongóit, a Microsoft konferenciáján ugyanis egyszerre három játékot jelentettek be: bemutatkozott a Gears 5, a Gears POP! és a Gears Tactics is. A színpadon álló Rod Fergusson azonban egy különös kijelentést tett - kizárólag PC-s élményként hivatkozott az utóbbi, körökre osztott taktikai játékra.

Most azonban megtudtunk egy-két újabb apróságot a róla, ismét egyenesen a The Coalition arcától. Fergusson elárulta azt, amit eddig is sejthettünk, de mégis jó megbizonyosodni róla: a Microsoft konzolján is tiszteletét teszi a Splash Damage fejlesztése. Mert bizony, a Gears Tactics nem a The Coalition konyháján készül, a Gears 5 és a Gears of War: Ultimate Edition többjátékos módjáért felelős csapat felel majd érte.

1 komment - szólj hozzá!