Így fest a PlayStation 5 dev kitje

Hozzánk, játékosokhoz ugyan egész biztosan egy teljesen másféle doboz kerül majd, de akkor is érdemes egy pillantást vetni a következő generációs PlayStation fejlesztői változatát ábrázoló rajzokra.
  • Írta: szlav

Kommentek

#36
#31: Nem tudom mi a cikk realitása, de ha lenne prototípus akkor nem egy rajzos képet, toltak volna a cikk alá, csak kattintott volna valaki egy fotót, vagy összedobtak volna egy reális képet valami programmal.
Amúgy nem csodálkozom ezeken a cikkeken, hamarosan jön az új gen lesznek majd ígéretek, dögivel s lesznek anekdoták a fejlesztésekről a Sony és úgy az MS részéről, ez így volt a last-gen current-gen ,és ez lesz a next-gen-nél is háp-háp ahogy kell.
#35
#28: Hali!
Az Xbox360-óta nyomatom én is a ventilátoros rásegítést, a portalanítás (ami a felmosást is magában foglalja) nálam minden napos a játék előtt, játék végeztével mikor lehűlt a gép, akkor le is van takarva + a TV is.
Félreértesz nem a hűtőventiventilátor hangja zavar, csak fosok egy kicsit attól, hogy a konzol megadja magát, mivel nem 2-3órát tolom a game-t mint a nagy átlag inkább 5-6órát vagy többet is időnként mivel csak 4 hónapot dolgozom egy évben, van bőven időm erre a hobby-ra is.
#34
VerIstvan!
Àllìtòlag egy frissìtès ( patch ) miatt kapcsolt ki sokaknak a gèpe az adott jàtèknàl, legalàbbis ezt lehett olvasni több fòrumon. Aztàn a 36-ik tapasznàl összessègèben rendbehoztàk a jàtèkot. :)
#29
#11: Ki kell kapcsolni a motion blurt, és máris nincs. :)
#28
Fata Morgana! 27#
Èn màr èvek òta külső ventillàtorral fùjatom a konzolom, nem csak nyàron melegben, ès valòban pàrszor hallani csupàn, hogy nagyobb fokozatra kapcsol a motor. Portalanìtani heti 3-szor a konzol környèkèt, ezt el ne felejtsd, mert a külső "szèl" porral vegyìtve nem tesz jòt a cuccnak. Egyèbkènt engem a hűtès milyensège zavar a legkevèsbè a PS 4 esetèben, amùgy is fejhallgatòval jàtszom. A kontroller gombjai hangosabbak, mint a hűtèse a ps-nek. :/
#27
#23: Biztos hogy hallották, de ebben a pénzorientált világban nem hinném hogy sokat foglalkoztak vele.
Viszont nem is volt lehetőségük nagyon változtatni, ha már adott volt a formaterv és le voltak gyártva a sablonok, és mint kiderült a fószernek ki kellett találnia egy hatékonyabb és halkabb hűtést.
A Warframe közben is nekem felpörög párszor a PS4Slim de ezt a melegnek is betudható, úgy oldottam meg hogy, egy asztali ventilátorral az oldalára nyomatom a levegőt és így csak 2-3 alkalommal csinálja játék közben.
#26
Azt nem ertettem sose ha hutes /teljesitmeny gondjai vannak a Sony-nak a PS-el. Akkor a sokezer dolalros TVkbol legalabb miert nincs egy PS kiadas ahol az egesz nagy TV hatuljara epithetnek a hutest/cuccokat es lehetne egy brutal konzol benne, ami halk, huvos es gyors.
#24
Nagyon tré. Nem menne a zebracsíkos ülőgarnitúrámhoz és az aranyozott márvány szobraimhoz....
#23
#22: Ehhez tényleg a játékosok panasza kellett? A tesztelők nem hallották?
#22
Elég érdekes hogy más oldalon, csak "hűtés" miatt lett cikkezve erről a kinézetről, de mindegy.

https://www.gamestar.hu/hardver/playstation-5-uj-hutes-267362.html
#21
Hát akár hagyhatják is így, nekem tetszik, főleg a középső szellőző.
#20
Őrnagy! 17#
Egyetèrtek!
Annyival kiegèszìtenèlek, hogy nem a burkolat/műanyag masszivitàsàra èrtettem, hogy olcsò cucc, hanem külcsìne èrtve, igaz nem fogalmaztam pontosan, fèlreèrthető voltam. Nekem kicsit bakelites ez a műanyag, igaz kell is, hiszen hőhatàs az van dögivel. Előrelàtòak voltak a mèrnökök. A hűtèsventillàtor olyan fordulattal dolgozik, hogy egy dròn is megirigyelhetnè. Ki tudja, tàny az ùjabb generàciòs konzol repülni is fog!? :)
#19
Szerintem egyszerűen azért jön az új gen, mert csökkennek az eladások.
#18
#16: A legolcsóbb műanyag az szürke szar, amiből az 1 eurós boltban vannak a fogmosópoharak stb :)
35 fokon meglágyul, aztán megkeményedik, aztán eltörik :D
#17
#16: Oldman, nagyjából igazad van, de azért nem ez a legolcsóbb műanyag ám. Múltkor szétszedtem a PS4 promat tisztítani, és magam is meglepődtem, milyen masszív a cucc.
Egyébként nekem kb mindegy a formája, ha a belső fasza. Ha az olcsóbbá teszi, legyen kocka, leszarom. Csak ne essen szét.