Cyberpunk 2077 - jön az új gameplay videó

Eredetileg a jövő heti PAX Westen akart egy panelt tartani a CD Projekt RED, de logisztikai okokból ez elmarad. Helyette egy livestreamet kapunk, ahol egy negyedórás gameplay videót is megmutatnak nekünk a Cyberpunk 2077-ből.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#4
#1: +2
#3
Nekem mindegy, de minél jobban megcsinálják a játékot, nekem annál jobb. Türelmesen megvárom, amíg elkészül és már csapatom is. Elő is rendeltem a dobozos GOG-ost tőlük, amint lehetett.

Játékmenetet persze megnézem majd, de nagy esély van rá, hogy bejön majd maga a játék. Sci-fi és cyberpunk minden mennyiségben jöhet, imádom az akció játékokat és az RPG-ket is. Nagyon nem hiszem, hogy ez a játék nálam mellélövés lenne. Ha sikeres lesz, meg várom a Deus ex HR és MD folytatását a hullámmal.
#2
#1: +1
#1
Mondjuk én pont nem szoktam végigvinni gyorsan a fő sztorit, hacsak nem totál hidegen hagynak a mellék-elfoglaltságok. De bízom benne, hogy egy Witcher után itt sem fogunk csalódni!
Multit lehet nem is kellene erőltetni (legalábbis nekem nem hiányozna), lehet sokaknak érdekes, de ha még a fejlesztőknek sincs rá erős koncepciójuk, akkor lehet csak értelmetlen negatív kritikát vonzana magával.