GC 2019: Streets of Rage 4 - bemutatkozik Cherry

A Gamescomon végre kiderült, hogy jövőre milyen platformokon fut be a Streets of Rage-sorozat következő, negyedik felvonása. A fejlesztésért felelős Dotemu, Lizardcube és Guard Crush Games triója emellett egy új karaktert is bemutatott.

Az új szereplő pedig nem más, mint Cherry Hunter, aki az eredeti Streets of Rage-ből ismert Adam Hunter lánya. Képzését édesapja és Axel felügyelték, így már egészen kicsi korában megtanulta megvédeni magát. Egy ideig apja nyomdokaiba szeretett volna lépni, és rendőrként dolgozni, de az egyenruhát végül gitárra és a rockbandák életstílusára cserélte. Jelenleg egy electro-progresszív együttesben gitározik, amely Wood Oak City legkeményebb negyedeiben is fellép. Nem csoda, ha két fellépés között a bunyóval vezet le.

A Streets Rage 4 valamikor jövőre jelenik meg és most már azt is tudjuk, milyen platformokra, Kölnben ugyanis a platformlistára is fény derült. Nagy meglepetésre nem kell számítani, a játék Nintendo Switch mellett PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

5 komment - szólj hozzá!