GC 2019: Streets of Rage 4 - bemutatkozik Cherry

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gamescomon végre kiderült, hogy jövőre milyen platformokon fut be a Streets of Rage-sorozat következő, negyedik felvonása. A fejlesztésért felelős Dotemu, Lizardcube és Guard Crush Games triója emellett egy új karaktert is bemutatott.

Az új szereplő pedig nem más, mint Cherry Hunter, aki az eredeti Streets of Rage-ből ismert Adam Hunter lánya. Képzését édesapja és Axel felügyelték, így már egészen kicsi korában megtanulta megvédeni magát. Egy ideig apja nyomdokaiba szeretett volna lépni, és rendőrként dolgozni, de az egyenruhát végül gitárra és a rockbandák életstílusára cserélte. Jelenleg egy electro-progresszív együttesben gitározik, amely Wood Oak City legkeményebb negyedeiben is fellép. Nem csoda, ha két fellépés között a bunyóval vezet le.

A Streets Rage 4 valamikor jövőre jelenik meg és most már azt is tudjuk, milyen platformokra, Kölnben ugyanis a platformlistára is fény derült. Nagy meglepetésre nem kell számítani, a játék Nintendo Switch mellett PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

5.
5.
Rókalesőcipő
#4: Nem ismertem azt a Risk One's Neck-et, de utánanéztem neten és BASSSZUS, iszonyat nagy kár érte. Legjobb beeat 'em up lehetett volna. Csodálkozok hogy úgy elhasalt kickstarteren. Valami 2-3ezer dodót gyűjtött a kitűzött 100ból. Az oltári nagy lebőgés. Kár érte. :(
2.
2.
Rókalesőcipő
#1: Ez is nagyon jó:
https://www.youtube.com/watch?v=F_2geP12FHI
Ja és a Mother Russia Bleeds-et se felejtsük el. Mind2 kapható a Steamen ;)
1.
1.
FrankBlack
Jó, jó, de mikó gyün má? :D Személy szerint nagyon várom, és örülök neki, hogy nem az a régies nagyon pixeles valami (volt benne részem bőven régebben, elég volt, köszi.) Most ilyen modernebb, újabb beat em up gyöngyszem számomra a Raging Justice. Ketten toljuk coop-ban az asszonnyal, nagyon bejön. Volt még egy nagyon ígéretes cím, amitől teljesen odavoltam: Risk One's Neck

https://youtu.be/XZg6UhaJ0PY

Ez álmaim beat em up játéka lenne… De most ez komolyan ilyen csúfosan megbukott a kikstarter-en, és akkor hiába várom, hogy megjelenjen?

https://www.backerkit.com/projects/374052146/risk-ones-neck

Tudna valaki ajánlani jó, és újabb beat em up címeket? Raging Justice, Double Dragon Neon oké, az megvan. Meg a régi klasszikusok is (Final Fight, Cadillacs & Dinosaurs, Vendetta, Punisher, stb.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...