GC 2019: Streets of Rage 4 - bemutatkozik Cherry

A Gamescomon végre kiderült, hogy jövőre milyen platformokon fut be a Streets of Rage-sorozat következő, negyedik felvonása. A fejlesztésért felelős Dotemu, Lizardcube és Guard Crush Games triója emellett egy új karaktert is bemutatott.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#5
#4: Nem ismertem azt a Risk One's Neck-et, de utánanéztem neten és BASSSZUS, iszonyat nagy kár érte. Legjobb beeat 'em up lehetett volna. Csodálkozok hogy úgy elhasalt kickstarteren. Valami 2-3ezer dodót gyűjtött a kitűzött 100ból. Az oltári nagy lebőgés. Kár érte. :(
#4
#2: köszi :)
#3
#2: MRB az egy isteni játék.
Kevésbé ismert remekmü még a müfajban a Charlie Murder, az is ott van steamen.
#2
#1: Ez is nagyon jó:
https://www.youtube.com/watch?v=F_2geP12FHI
Ja és a Mother Russia Bleeds-et se felejtsük el. Mind2 kapható a Steamen ;)
#1
Jó, jó, de mikó gyün má? :D Személy szerint nagyon várom, és örülök neki, hogy nem az a régies nagyon pixeles valami (volt benne részem bőven régebben, elég volt, köszi.) Most ilyen modernebb, újabb beat em up gyöngyszem számomra a Raging Justice. Ketten toljuk coop-ban az asszonnyal, nagyon bejön. Volt még egy nagyon ígéretes cím, amitől teljesen odavoltam: Risk One's Neck

https://youtu.be/XZg6UhaJ0PY

Ez álmaim beat em up játéka lenne… De most ez komolyan ilyen csúfosan megbukott a kikstarter-en, és akkor hiába várom, hogy megjelenjen?

https://www.backerkit.com/projects/374052146/risk-ones-neck

Tudna valaki ajánlani jó, és újabb beat em up címeket? Raging Justice, Double Dragon Neon oké, az megvan. Meg a régi klasszikusok is (Final Fight, Cadillacs & Dinosaurs, Vendetta, Punisher, stb.)