GC 2019: Mire képes az RTX a Modern Warfare-ben?

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Az idén esedékes Call of Duty: Modern Warfare kapcsán már rengeteg gameplay felvételt láthattunk, ám ezek többnyire nem a maximális grafikai beállításokat alkalmazták. Most viszont megérkezett az első csúcsra járatott RTX-es videó.

Kaptunk már multis előzeteseket, videón szerepelt a Ground War, illetve pár pillanat erejéig egy cinematic traileren az RTX-es látványba is belekóstolhattunk, ám ezúttal egy olyan játékmeneti videó látott napvilágot, melyen minden egyes grafikai beállítást a maximumra tekertek, így például a valós idejű sugárkövetést is. Az eredmény pedig egészen meggyőző lett. Legalábbis azokon a képkockákon, ahol lehet látni a különbséget.

Mivel az Nvidia RTX-es technológiáit többféle módon is fel lehet használni, a fejlesztőknek maguknak kell döntést hozniuk, hogy elsősorban a globális megvilágításra (mint ahogyan a Metro: Exodus esetében láthattuk), a tükröződő felületekre (akárcsak a Battlefield V esetében), vagy az árnyékok felturbózására használják-e az optikai tuningot. A Modern Warfare fejlesztői utóbbi mellett döntöttek.

A videó felvétele során a játék 1440p-ben futott, nagyjából stabilan tartva a 60 fps-t, bár voltak pillanatok (például a lángoló Molotov-koktél eldobásakor), amikor viszont komolyabb visszaeséseket érezhettünk.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
shatterhand
Csak most ve6eszre,hogy a karóra a valós időt mutatja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...