GC 2019: Íme, a Wasteland 3 gépigénye

Átlagosnak mondható gépigényt tudhat magáénak a Wasteland 3, amihez még egy új gameplay videó is érkezett a Gamescomnak hála. Ez alapján egészen izgalmas és látványos kalandok várnak a szerepjátékok rajongóira.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#4
#3: Csak meg akartak mutatni pár új játékelemet meg a grafikát. Például hogy bevonták a harcba a szállítójárművet vagy mozgás közben mutatja a rálátást az ellenfelekre (mint a Mutant Year Zero), vagy rombolható és felhasználható a környezet, ahogy az épület szétlövésével agyonütötte az ellenséget.
Baromi jól néz ki a game, a havas setting is nagyon tetszik.
#3
#2: Vagy ha nem is vágott az anyag, akkor meg rendezett a játék. Onnantól, hogy belelő a legelső fasziba, valami karakterstat vagy összefüggés alapján kell lennie egy számolásnak, hogy kinek mennyi a kezdeményező képessége. És persze mindenki tud mozogni és lőni is. Vagy ha játékmechanika a meglepetés szerű támadásnál az extra első kör, akkor sem kettő kéne legyen egymás után.
#2
#1: Ez a videó eléggé vágott, az elleség pl egyszer sem lépett egyet sem és ki is maradt egy körből. Amúgy tényleg nem rossz.
#1
Nem játszottam az előző részével, de elképesztően jónak tűnik.