GC 2019: Elite Dangerous - videón az anyahajók

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 23.
  • Letöltés
Link másolása
Nem túl gyakran frissül új tartalommal az Elite: Dangerous óriási univerzuma, de amikor igen, akkor feltétlenül érdemes pillantást vetni rá! A Gamescomon a Frontier lerántotta a leplet a várva-várt anyahajókról.

Habár a Frontier Developments háza táján mostanában a Planet Zoo miatt megy a sürgés-forgás, a brit fejlesztőcsapat nem feledkezett meg az Elite: Dangerous játékosairól sem. A végtelen űr mindig tartogat meglepetéseket, s habár a mostani bejelentést nem feltétlenül nevezhetjük meglepőnek, hiszen tudtuk jól, hogy előbb-utóbb eljön ez a pillanat, ez mégsem vett el egy cseppet sem a lelkesedésünkből.

Na, de miről is van szó? Anyahajók! Bizony, a régen várt Fleet Carrier update végre megmutatta magát egy piszkosul látványos trailer keretei közt. A tehetősebb parancsnokok hamarosan egy valóságos mozgó űrbázisra tehetik rá a mancsukat, amely nem csupán a hajóink tárolására szolgál majd - itt feltankolhatunk, megjavíthatjuk a sérült rendszereinket, feltölthetjük magunkat munícióval, valamint a különféle specializációk (felfedező, harci, bányász, kereskedő) segítségével a mindennapi tennivalóinkat is megkönnyítik majd ezek a hatalmas behemótok.

A decemberben érkező frissítés előtt egyébként érkezik egy másik fontos update is. Szeptemberben megkapjuk a teljesen átdolgozott oktatószekciót is, amely egy lineáris küldetéssorozattal segíti majd az újoncok életét, hiszen az űrszimulátorban való kiigazodás és bárkánk irányítása eddig nem a barátságos és intuitív mivoltáról volt híres.

2.
2.
Ooorky
Éppen telepítem, aztán irány a Gorbachov terminal és a jó öreg Asp Exp.
1.
1.
shatterhand
Az a baj az ilyen fasza kis összetett játékokkal,hogy leteszed és mire visszajössz, minden kínai. Ugyhogy a tutorialnak is örülök
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...