Battlefield V - mégsem érkezik az 5v5-játékmód

A DICE már jó ideje belengette a Battlefield V kisebb csapatos, 5v5 felállású kompetitív játékmódját, de úgy tűnik, hogy ezek a tervek mégsem valósulnak meg. A fejlesztőcsapat a hibajavítást és más játékmódokat helyez fókuszba.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
#10: A BF3-mal egyetértek, a többivel nem...
#10
#9: Van benne cirka 50 órám, az előzőekben min 300. Ez egy félkész PC mocsok, csak azok védhetik szerintem akik a BF1 után csatlakoztak és a gunplay (ami idáig legjobb) bent tartja őket. De a skinek, fejlődési rendszer, pályatervezés, rajt utáni tartalom egy ócska, indie szint.
Milyen egy jó multis játék ? Battlefield 3
#9
Törölt felhasználó
#7: Hehe, játszottál vele egyáltalán egy percet is?

Én 40 órát tettem bele a multiba, sose játszottam semmilyen multis játékot korábban, nem is szeretem, most kíváncsiságból néztem bele, és ottragadtam. Nem tudom, milyennek kéne lennie egy "jó" multis játéknak, ha nem ilyennek, majd megmondja itt a sok önjelélt videojáték-esztéta.
#8
#4: Ha az egész fejlesztőcsapat dolgozik rajta, az még cinkesebb. :D

Ezt a 2 vh-s címet szörnyen elhanyagolták tartalmi szinten, ami a BF4 után érthetetlen, amiben annyi tartalom volt, mint a tenger. Sokszor ugyan azt a csontot rágjuk le minden új rész megjelenésénél, alap dolgok hiányoznak...

Érthetetlen, gondolom a vezetőségben nem a tehetség dönt, hanem hogy ki-kinek a családtagja/rokona, mert amúgy a programozók ügyesek, az engine jó, a hangok/hangulat megint megvan. Érthetetlen, hogy mi lett a DICE-al. Kicsivel több időt kéne adni fejlesztésre, mert azért is van ennyi bug.

#6: Én 15 kárót buktam vele, úgy hogy a megjelenést követő héten már akcióban volt 10-11 ezerért. Szerintem ne adj érte pénzt. Én május 11 után a héten tértem vissza, de semmi biztató fejlődés, van 2 új pálya, ami egy nagy retkes sniper paradicsom, most majd jön egy új sniper fegyver, ami 1 shot/1 kill, szóval taps!
#7
#6: Ne adj érte ki pénzt, próbáld ki EA acces alatt. Az elég, hogy elmenjen a kedved...
#6
Amúgy a hegesztések után végül milyen lett a játék? Gondolkodom rajta, hogy rászánjak 8 kilót a PS4-es standard dobozosra. A Standarban amúgy benne vannak a később hozzárakott multis mapok is?
#5
#3: Redditen volt valamelyik nap, hogy a BFV bukása után, a napi BF1 PC peak 12k volt !
#4
#2: Nope ! A fogyatékos svéd banda NEM dolgozik új IP-n. Csak a battlefront 2 és BFV live servicet egyengetik lassan.

2020 jön a BC3, de azt már most 2 éve hegeszti a DICE LA. Battlefront III még nincs új hír, de valószínű, hogy kihozzák nextgenre....
#3
Én most vettem originen a Battlefield 1-et.
Az a tapasztalatom ,hogy nagyon jó játék ,de a DLC módokkal már a kutya se játszik.
Pedig akarnék menni egy kört azokon a pályákon és módokkal is.
2019 Agusztus 1. PC 8271 játékos
2018 Agusztus 1 PC 23817 játékos
Battlefiel V megjelenésével 20 000 játékos tűnt el.
#2
Lefordítom nektek:

- Már minden erőnkkel a jövőre megjelenő BF6/BC3-on dolgozunk. Ezért ezen a játékon már csak 3 lelkes junior fejlesztőnk dolgozik kisebb/nagyobb sikerrel. Sajnos mostanában még közbejött a sok szabadságolás is, ezért a fiúk kicsit megtorpantak. Tudjuk, hogy megígértük, ugyan úgy, ahogyan a sérült társunk vonszolását, de sajnos ez már nem fog összejönni. Plusz nézzétek már meg, alig játszik már valaki a játékkal. Viszont ígérjük, hogy a jövőre megjelenő részben már ott lesz a sebesült katona vonszolása és az 5v5 mód is, lesz legalább kezdésnek vagy 7 pálya, plusz majd hozzáadunk még néhányat talán. További jó játékot kívánunk!
#1
Na ez most szíven ütött. Nagyon vártam...