GC 2019: Blair Witch - amikor kialszanak a fények

Kevesebb, mint egy hét van már csak hátra a Layers of Fear-csapat fejlesztette Blair Witch megjelenéséig, de a fejlesztők azért kivitték magukra Kölnbe is a játékot, ahol egy elég tartalmas demót próbálhattak ki a jelenlévők.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#14
#12: Ugy ertettem, hogy valoszinu azt az egyet lathatta, nekem a 2. meg az uj is nagy kedvenc.
#13
#12: Hát azért az a remake az inkább folytatás, semmi remake nincs benne, konkrétan továbbviszi az első rész sztoriját. Nem lett egy túl maradandó film sajnos, de voltak benne remek ötletek amiket értékeltem, meg a para-faktor azért so-so rendben volt. Az első rész természetesen klasszik, a második máig kimaradt, de ideje lesz pótolni. Játékról meglesek egy VR streamet szerintem, aztán - lévén imádom a műfajt - egy óra után úgyis kinyomom, és inkább megveszem majd magamnak egyszer, úgy az igazi az élmény. És amúgy faszának tűnik nagyon, de a kutyust előre sajnálom:/
#12
#11: Van az az 1 film 3 is ideglelés 1-2 + a remake
#11
#6: Rengeteg tortenet kotodik a Blair-i boszorkany sztorijahoz, nem csak kozvetlenul az az 1 film amit lattal. Amugy nezd meg az elso harom jatekot, hogy lehet, a ketto es a harom szerintem jobb lett mint az egy, es mindegyik a klasszikus kameranezetes survival horror. Azokban is latni hogy a sztori valamikorra jo korai idore nyulik vissza, a polgarhaborus idokre ha jol emlekszem. Es nem csak a boszi, hanem Rustin Parr karakterr is elegge fontos a hattersztoriban.
#10
#9: :)
#9
#8: Engedd el pls!
#8
#7: akkor meg miért ez a címe a játéknak lol? Főleg hogy még a Witch is ott van címben :D mintha a Resident Evil-ben semmi ördögi (evil) nem lenne :DD
#7
#6: Nem a boszi a főszereplő.
#6
hogy lehet egy olyan filmről játékot csinálni, ahol a film utolsó képkockáján szerepel csak a boszorkány egy 2 másodperc erejéig? LoL akkor ez most valami sétaszimulátor lesz?
#5
#4: Semmi baj nincs, de mindig bekell szólni valamit..
#4
SLi
#3: Mi a baj a game pass-al ?
annyi pénzért nagyon jó kis line up
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/games
#3
#1: Nem mindenki szorul kukázásra, de kosz az infót hogy van az alján egy szelet alig penészes kenyér.
#2
#1: PCn 2 hónap 600ftért nem rossz.
#1
Nagyon várom már. Ne feledjétek még mindig akciós a game pass !!