GC 2019: Mount & Blade 2 - indul a várostrom!

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Több évnyi fejlesztés ér majd lassan révbe, amikor hamarosan elrajtol a Mount & Blade 2: Bannerlord korai hozzáférésű változata. A folytatást hét évvel ezelőtt jelentették be, a TaleWorlds azonban nem siette el a munkálatokat.

A több mint hétéves fejlesztési ciklus viszont arra is lehetőséget adott a TaleWorlds szakembereinek, hogy elképesztő mennyiségű tartalommal és lehetőséggel vértezzék fel a folytatást.

Ezt mindenki megtapasztalhatja majd 2020 márciusától, a játék régóta várt korai hozzáférésű változata ugyanis akkor élesedik.

1.
1.
Normen1976
Hmm nem is tudom. A Warband benen van életem top 5 legjobb játékában. Imádtam, tört verzióval játszottam vagy 2-300 órát, megvettem eredetiben úgyis belement vagy 600 óra, modokkal, anélkül… rengeteget játszottam vele, újra és újra elővettem időnként. De kövezzetek meg, a megjelent videókat, vagy a fenti videót elnézve, hát nem tudom mi tartott ezen 7 évig. Engem nem győztek meg az azonnali vásárlásról, 1-2 évvel megjelenés után talán megveszem és kipróbálom, de valahogy nem ezt vártam. Egyenlőre nem cserélném el az ingyenes Conqueror Blade-vel, pedig annak is vannak hibái nm kevés, de a játékélmény számomra feledteti azokat. Nem mondom, hogy rossz játék lesz, sőt biztosan remek lesz, de hogy nemtom mi tartott ezen 7 évig.. ezt nem látom. Igen.. ezt is tudom, kis pénz, kis foci. A Warband is így készült, a maga korában mégis rendkívüli lett. Ez csak egy átlagos gama nekem így.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...