Készül a Metro 2033-film

Az orosz Gazprom Media alá tartozó TNT-Premier Studios Company, a TV-3 Channel és a Central Partnership Film Company közreműködésével készül a Metro 2033-film, aminek készítésében a könyv írója, Dmitry Glukhovsky is segíteni fog.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
Hát akkor R.I.P. mozifilm... A Játék bár nem volt életem játéka, de azért elég jó volt, hogy bárkinek nyugodtan ajánljam... Kár érte...
#10
Hát az Éjszakai Őrség sem sikerült túl fényesen... Legalábbis nem sok köze van a könyvhöz. De a remény hal meg utoljára, a lepényhal után...
#7
#6: Könyvadaptáció azért szokott jól sikerülni, a film pedig gondolom nem a játékot fogja adaptálni, hanem a könyvet.
#6
Sok sikert hozzá, de van olyan érzésem hogy pocsék film lesz pont mint a többi adaptáció.
#5
#3: Ezt úgy írod, mintha a Hollywoodi filmek legjava nem propagandafilm volna.
#4
#2: Igen, az atomerőművet az amerikaiak robbantottàk fel. Ők szabotâltâk a lakossàg kitelepitèsèt. Legaszov is amerikai kèm volt. Az amerikaiak első csapàsnak szàntàk, de a szovjet minisztertanàcs csupa felkèszült szakemberből àllt, akik megfelelően, gyorsan ès politikai megfontolàsok nèlkül reagàltak. :)
#3
Az egyikőtök eszébe sem jut, hogy ha orosz kézbe kerül a jog (Gazprom), akkor az egészből elég gyanúsan ororsz propaganda film lesz. Magyarán egyértelműen amerika lesz a hibás meg a nyugat mindenért, éljen Putyin, és az orosz nép az isten.
#2
#1: Ez milyen igaz. A Védelmezők is pl. az elmúlt 10 év legjobb szuper hősös filmje lett, elnyomva a hülye Marvel-t.
Én már az orosz Csernobil sorozatot is nagyon várom, hogy megtudhassuk végre az igazságot és még jól is azórakozuunk mellette.
#1
Ez a leheto legjobb hir. Oroszok nagyon tudnak valamit. Ha ez amcsi kezbe kerul az totalis katasztrofa lett volna