Más platformokra is jöhet az Xbox Game Pass?

A Microsoft játékszolgáltatásaiért felelős részlegének vezetője, Ben Decker a Game Reactornak adott interjúban arról beszélt, hogy hosszútávú céljaik között szerepel, hogy más platformokra is kiterjesszék az Xbox Game Pass szolgáltatásukat.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#13
#12: Mit?
#12
#6: Köszönöm!
#11
#10: Sony exek és a kedvenc indie játékaim dobozos kiadásai mást mondanak.
#10
#6: Csak áltatod magad, közben meg egy brand-el ellátott exkluzív Steam machine-t használsz. :) Én azt a pillanatot várom amikor a Steam előtelepített része lesz a Windows-nak és X-en is a Steam-en veheted / indíthatod a játékokat a béna MS-bolt helyett... :))) Persze teljes átjárhatóság mellett !

Ez de szép álom, istenem ! Mr. Gaben for the Pope! Kezet is csókolok neki, csak adjon Half Life 3-at ! :)
#9
Gondolom a más platform alatt arra gondolt,hogy az x-cloud formájában a mobilokon is lehet majd használni.De szerintem ps-re biztos nem viszik át,vagy ha mégis,akkor jóval drágább lesz,mint xboxon az exkluzívokat pedig megtartják maguknak(ahogy korábban említették).
Az EA access is drágább ps-en,de szerintem azt annak lehet betudni,hogy a Sony anno azt nyilatkozta,hogy az EA játékok nem ütik meg azt a "magas minőségi" küszöböt,amit a ps képvisel.
#8
#7: Soha nem értettem ezt a Gaben kultuszt, nagyon cringe.
#7
SLi
#5: Steam pay pigs IRL:
https://imgur.com/a/wL1PCGu
#6
#5: Mert a konzol praktikus, kényelmes, és nem digital only.
#5
Kérdem én: ha eleve már csak brand-el ellátott PC-k a konzolok, ha minden játék jön PC-re : akkor minek egyáltalán konzol ? Legyen Sony és MS áruház, meg jöjjön minden Steam-re és kész. Ja meg az epik dögöljön meg ! :)
#3
Lehet jön ps re is.
A sony és microsoft haverok közös munkájuk is van.
#2
#1: Ha abból pénze van havidíj formájában, szerintem ps-re is eladja. Meg bármi másra. Nagy zsozsó a havidíj és az MS nem exkluizívokra játszik, hanem pénzre. Lesznek felhők, lesznek stream-ek. Lesznek lehetőségek.