D23: Dátumot kapott a Black Panther 2

Habár a Fekete Párduc folytatását már a San Diegó-i Comic-Conon leleplezték, akkor még nem árulta el a Marvel Studios, hogy pontosan mikor számíthatunk a filmre. A D23-on erre is fény derült.

A D23 Expón jelentette be a Marvel Studios, hogy 2022. május 6-án kerül mozikba a Black Panther 2. A filmről több részletet nem tudtunk meg, Ryan Coogler rendező még a végleges címét sem volt hajlandó elárulni a közönségnek.

Habár a Fekete Párduc folytatását már a júliusi Comic-Conon leleplezték, akkor több másik filmmel együtt ehhez sem tűzött premierdátumot a Marvel. Hogy ennek mi az oka, azt nem tudjuk, de az már jó ideje nem titok, hogy 2022-re három filmmel készül a cég, ezeknek pedig már a helyét is befoglalta a naptárában.

E három időpont közül foglalta el a májusi dátumot az új Black Panther, a másik kettőre (2022. február 18. és 2022. július 29.) A galaxis őrzői harmadik része, a Marvel Kapitány második felvonása, az új Penge, esetleg a rebootolt Fantasztikus Négyes pályázhat. (Már ha szigorúan azokkal a filmekkel számolunk, amelyeknek az érkezését már megerősítették.)

13 komment - szólj hozzá!