D23: Dátumot kapott a Black Panther 2

Habár a Fekete Párduc folytatását már a San Diegó-i Comic-Conon leleplezték, akkor még nem árulta el a Marvel Studios, hogy pontosan mikor számíthatunk a filmre. A D23-on erre is fény derült.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
SLi
#12: *venomnak nevezett borzalmat
#12
SLi
#9: LOL
Pont hogy a Sony csak a pénzt adta meg a jogokat, “csináljátok vele valamit mert mi nem tudunk normális képregény filmet csinálni”( lásd a venni baj nevezett borzalmat) az eredmény 3 év elteltével a far from home a Sony történetének legsikeresebb filmje, mknden kreatív részt Marvel vagyis Feige csinált, nem hiába egyezkedik még mindig a Sony csakhogy ő maradjon a producer, ráadásul ha nem marveles lesz a 3. Spider-man film akkor a Marvel ajánlani fogy egy másik filmet az első két részt rendező jon watts-nak csak hogy ne kérhesse fel a Sony
#11
#9: annyira nem adtak hozzá semmit, hogy megcsinálták az egész filmet.
#10
SLi
#8: Az első teaser kép a Tarantino rendezte Ant-man 3- ból
https://m.imgur.com/2bnJwdS
Illetve a Sony felkérte a legnagyobb élőbrendezőt Zack Snydert hogy vágja újra a Far from Home-t, érkezik a spider-man Far From home: The Snyder cut:
https://imgur.com/a/Sbb0Rfd
#9
#4: Bocs, de nem vagy magadnál, hülyeséget beszélt vagy csak be vagy drogozva ?! Pont, hogy a Disney+Marvel páros nem adott semmit hozzá és most, hogy látják a sikert, hirtelen kéne nekik minden... :(

Apropó blackpanther: olyan izgatott vagyok, az elsőt még csak le sem töltöttem, mert sajnáltam rá a bitet, szóval nagyon várom a folytatást... öööööö.... NEM! :)
#8
#6: Quentopher Nolantino lemaradt.
#7
#1: Rohadt, mocskos, f@sszopok...
#6
SLi
#5: Az lemaradt hogy te csak Bergman és Zeffirelli filmeket nézel eredeti nyelven, Lars Von Trier és Fellini túlértékelt, Tarr Béla egy szélhámos, tévéd15 éve nincs és azon is csak Mezzot nézed lehalkítva miközben A mester és Margaritát olvasgatod Bulgakovtól.
#5
Rohej, micsoda harc megy ezekert a hulladek filmekert, a filmgyartas legalja.
#2
SLi
#1: Még mindig nem biztos teljesen de nem tűnik biztatónak a helyzet, ennyit mondott Holland :“It’s been a crazy week, and I love you all from the bottom of my heart, and I love you 3000,”

Variety szerint a Sony legújabb ajánlata 25 % és a Marvel beszállhat a finanszírozásba cserébe Feige marad mint producer
https://variety.com/2019/film/news/spider-man-sony-marvel-divorce-1203311351/