D23: Kit Harington is csatlakozik az MCU-hoz

A D23 Expo apropóján jelentette be a Marvel Studios, hogy a Trónok harcával ismertté vált Kit Harington is csatlakozott a filmes univerzumához. Harington az Eternalsban kapott szerepet.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#27
Magassága 162. Cm. Kb. Persze, attól lehetne jó színész. Nem az.
#26
#23: Jaja. Tony halálánál és a temetesen már majdnem folytak a könnyeim.
Hianyozni fog, az biztos...
#25
#23: Nem kritika, nézd meg nyugodtan, mert szórakoztató ! Tényleg! ;)
#24
#22: Ja bocs, azt hittem ez vmi yutyuber nyomi kritikàja, de ez tènyleg jópofa :)
#23
#21: Tony- t megsirattam, ez tèny, mert ő volt a legjobb szerintem is. Az ilyen yutyúber vèlemênyeket neg neg sem szoktam nèzni, mert az a lènyeg, h nekem tetszik, vagy nem tetszik. :)
#22
#21: Javítom, benne maradt ahol megállítottam a videot :)

https://www.youtube.com/watch?v=9VrjneFdZFI
#21
#15: Okés, van egy-két jó arc még az mcu-ban ez igaz, de Tony a hátán elvitte az egész univerzumot, ez is tény... :)

Másfelől, ajánlom ezt ( https://www.youtube.com/watch?v=9VrjneFdZFI&t=256s ) , nagyon jól elmondja mi a baja az egésznek, főleg a "varázsló srácos" rész nagyon tetszik :)
#20
#17: Ismerek pàr retek alkeszt...de ezek szerint nem elèggè, mert nem alkesz egyik se, csak mèly a szemèlyisège....:)
#18
SLi
#16: Ja, csak a got kicsit komolyabb alkotás mint hogy egy “látjátok csak nem lett happy end” csak azért se lezárással döntsék le saját szobrukat. És a lezárás kb a legkisebb gond volt az évaddal.
#17
SLi
#12: Ja micsoda lúzer hogy kicsit mélyebb személyisége van annál hogy nem az szabja meg a hangulatát mennyi pénze van.
#16
#13: Nem értem ezt a "mekkora szar évad" felháborodást. Le kellett zárni és össze is csapták, az tény. A végkifejlet nekem nagyon bejött, ez a "senki sem boldog igazán, tehát jó konszenzus született" különösen tetszett, azzal meghintve hogy kiröhögték a demokratikus megmozdulást :). Én összességében elégedetten álltam fel. Nem lett Happy End és nekem ez bejött.
#15
#14: 1.) voltak jobb 3,14nák is a sorozatban..bár azok lehet látták, mekkora csicska ez a csóka. Mindazonáltal, lehet, hogy a vöröske jól furulyázik és jól főz....
2.) azért ez túlzás, vannak még jó karakterek, Dr. Strange is elég nagy arc..a galaxis őrzői, meg a hangya is elég nagy marhák....
3.) azért kell az ilyen is, pl.: majd jó lesz az alkonyat remake-jébe, ezzel a depis nézéssel.
#14
1.) Ha ilyen feleségem lenne én is depis alkesz lennék...

2.) Marvel mozik Tony Stark nélkül 'zs' kategóriás középszerűséget el sem érő hulladékok ( nem, a DC sem jobb, ott a kín miatt röhög az ember... )

3.) Ez a faszi mint színész, egy nulla! Lehet a csajok bepisálnak tőle, de a faszi attól még tehetségtelen... Még Momoában is több van ! :(((
#13
#2: Amilyen gyalázatosan szar lett a GoT uccsó évada, nem is csodálkozom rajta.
#10
#9: Ja. De megmondom a frankót. Hàla a nèpszerűsègnek, alkesz, neg kelkironcs lett a csàkó ès mèg az asszony sem tudja lerendezni, ezèrt szegèny vöröske kènytelen màshol keresni a betevőt...nemhogy a rajongókat...hagyjuk mà..az igazsàgtalan a dologban, hogy èn meg tudnàm pajszerolni - a lehetősègeim hatàrain belül - a rajongói egy rèszèt, csak hàt èn meg xarul nèzek ki...
#8
#6: Mert neki jut suna, még úgy is hogy nem kaphatna, de neked nem :c