GC 2019: Traileren a Mudrunner folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
A legkeményebb havas tájakra készülnek kivezényelni bennünket a Saber Interactive srácai, még szerencse, hogy adnak alánk néhány olyan gépszörnyeteget, amelyik biztosan megbirkózik a feladattal. Traileren a Snowrunner.

A Mudrunner (leánykori nevén Spintires) egy off-road szimulátor volt, ez a kifejezés azonban nem írja le jól, hogy milyen élmény várt rád a játékban: itt a lehető legmocskosabb sártengeren kellett áthajtanod, méghozzá olyan gépszörnyetegekkel, amelyeket nem gyakran irányíthattunk videojátékban.

A Mudrunner 2-ként bemutatkozott Snowrunner hasonló élményt ígér, csak éppen kegyetlen havas tájakkal. A játék tizenöt sandbox pályát vonultat fel, ezek némelyike pedig négyszer akkora, mint amekkorák a Mudrunner pályái voltak. Itt kapjuk a nyakunkba azt a nemes feladatot, hogy a rakományunkat eljuttassuk A-ból B-be - havazás ide vagy oda, a trailer alapján meg fogunk izzadni.

A megjelenés PC-n (azon belül az Epic Games Store-ban), PS4-en és Xbox One-on várható 2020-ban.

10.
10.
shatterhand
#9: storen az amerikai járművekkel kibővitett is kb 3ezer
simán megér annyit
9.
9.
Darksiders84
#7: Megjelenéskor nézegettem. Oldman mostmár tényleg van 5 ezerért is Ps4re jófogán.
7.
7.
shatterhand
#6: Eladni? Fillérekért szórják konzolon is. Annyit simán megér.
5.
5.
GAMEROD
Csinálhatnának a Félelem bére c. film alapján is egy ilyen játékot. Abban robbanó nitroglicerint szállítottak ilyen fasza utakon, legalább lenne benne egy kis izgalom is, főleg multiban.
3.
3.
shatterhand
Kedvencem konzolon. Ha nincs más mindig előveszem. Folytatást varom.
2.
2.
Aanash
Bejött a Mudrunner leszámítva a végtelen szürkeséget.
Ez a havas tájakon való szállítás igen tetszetős.
1.
1.
joshfeed
Zsííííír ! Nagyon várós ! A Mudrunner is jó lett a Spintires hanyatlás után, de közbe a Spintires is elkezdte újra kapni a frissítéseket úgyhogy érdemes rá visszakacsintani mert feléledni látszik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...