GC 2019: Traileren a Mudrunner folytatása

A legkeményebb havas tájakra készülnek kivezényelni bennünket a Saber Interactive srácai, még szerencse, hogy adnak alánk néhány olyan gépszörnyeteget, amelyik biztosan megbirkózik a feladattal. Traileren a Snowrunner.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
Őrnagy!
Maradok a zöldhàlyognàl. :/
#12
#11: Próbálj színes fóliát ragasztani a képernyőre ;)
#11
Akkor ùjra megsasolom, lehet figyelmetlen voltam pàr hete.
#10
#9: storen az amerikai járművekkel kibővitett is kb 3ezer
simán megér annyit
#9
#7: Megjelenéskor nézegettem. Oldman mostmár tényleg van 5 ezerért is Ps4re jófogán.
#8
6+7!
Egyszer benevezek rà, de mikor megnèzek pàr videòt, a làtvànytòl mindig elmegy a kedvem tőle, pedig egy minősègi off-roaddal ellennèk sok-sok hònapig.
Nèzegettem a màsodik rèsz lemezes jàtèk àrait a neten, ès nem fillèrekèrt àruljàk sajna, 9-10-ezerèrt adjàk akciòban, de raktàron a legtöbb helyen nincsen, nem is tudjàk beszerezni! Hasznàltan nem is talàltam. 10-rugòt ebben a minősègben nekem nem èr. Megvàrom az ùj verziòt, de ha 5-6-ezerèrt megkapom az előző verziòt azèrt kipròbàlom.
#7
#6: Eladni? Fillérekért szórják konzolon is. Annyit simán megér.
#6
#4: +1 szintén terveztem megvenni és a leírták miatt + hogy nem tudom majd eladni ezekért még sem pedig kipróbálnám érdekelne.
#5
Csinálhatnának a Félelem bére c. film alapján is egy ilyen játékot. Abban robbanó nitroglicerint szállítottak ilyen fasza utakon, legalább lenne benne egy kis izgalom is, főleg multiban.
#4
Terveztem megvàsàrolni anno az előző rèszeket mert nagyon bejön rèszemre a sàrdagasztàs, a körülmènyes vezetèsi technika.
Ami miatt nem vettem meg az amiatt volt, mert a kèpi minősèg nem èrte rl az ingerküszöbömet. A szìntelen fakò tàj, az àllandòsult homàly, a növènyzet kidolgozatlansàga mind-mind elvette a kedvemet a jàtèktòl. A kamerakezelès is megèrt egy misèt...Pedig az ötlet remek, a kocsik èlethűek, a fizika szintèn, a hangok is rendben vannak.
Kìvàncsi vagyok, hogy minősègibb jàtèkot hoznak e össze a kèszìtők az ùjabb verziòval, ha igen, azonnal benevezek rà. Igaz a havas tàj megint kètsègeket èbreszt bennem.
#3
Kedvencem konzolon. Ha nincs más mindig előveszem. Folytatást varom.
#2
Bejött a Mudrunner leszámítva a végtelen szürkeséget.
Ez a havas tájakon való szállítás igen tetszetős.
#1
Zsííííír ! Nagyon várós ! A Mudrunner is jó lett a Spintires hanyatlás után, de közbe a Spintires is elkezdte újra kapni a frissítéseket úgyhogy érdemes rá visszakacsintani mert feléledni látszik :)