A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy tűnik, véget ért az uborkaszezon, vége a többhetes böjtölésnek: augusztus utolsó napjaira alaposan felpörögtek a kiadók és fejlesztők, és ipari mennyiségű játékot küldenek a boltokba.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
Én a wreckfestet várom legjobban.
#7
#6: A Gears-re lesz 10 napom kitolni passban, annyit biztos megér. Utána már úgy sem fizetek elő, mert egy forintot nem ér sajna :( De a Controlt várom, meglátjuk mi lett belőle.
#6
#3:
- Blair Witch : horror, rétegjáték, nem az enyém... :(
- Control : Remedy, félek tőle, majd meglátjuk...
- Bards Tale 4 : királyság, DE! A harcrendszert, na az valami förtelmes... kár érte... :(

- Gears nem érdekel, ( azzal, meg a Halokkal kínozni lehetne engem :), a Borderlands majd igen, de addig is legalább lesz időm bepótolni a 2 és a PreSequel DLC-it és a második átvezető DLC-jét... Meg aztán csak a Steam :)
#4
Blair Witchet nagyon várom, szerintem király lesz, a Controlnak meg az utolsó trailere jó volt. Eddig kb. év legsemmilyenebb játékának tartottam, de most már egészen érdekel, talán egy leértékelésnél beszerzem.
#3
Blair Witch, Control, Ancestors, Bard's Tale IV, Dark Pictures. Számomra ez a négy cím meg is nyitja a dömpinget, Persze nem mindegyikkel fogok játszani, csak szerintem ez már nem tekinthető uborkaszezonnak. Bár az igazi boom szeptemberben lesz a Gears 5-el és a Borderlands-al.
#2
Nekem ez még mindig az uborkaszezon kellős közepe. Ezek közül semmi nem tud lázba hozni. :(