Mortal Kombat - Arnold hangja nélkül jön a T-800-as

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 26.
  • Hír
Link másolása
Ahogy arról beszámoltunk, a Mortal Kombat 11 leendő vendégszereplőinek sorát erősíti a Terminátor is, azonban mint kiderült, a T-800-asnak csak a megjelenését mintázták Arnold Schwarzeneggerről.

"Egy részem el sem hiszi, hogy megszereztük Arnoldot" - ezt tweetelte ki Ed Boon, a Mortal Kombat-sorozat atyaúristene, miután bejelentették, hogy a Mortal Kombat 11 vendégszereplőinek sorát erősíti a T-800-as modell is.

Noha ez alapján sokan azt hitték, hogy a karaktert megformáló Arnold Schwarzenegger teljes mellszélességgel beállt a játék mögé, és ő is fogja megszólaltatni a Mortal Kombat 11 Terminátorát, a The Hollywood Reporter jelentése szerint erről nincs szó, a készítők csak a színész fizimiskáját másolhatták le a játékhoz. Remélhetőleg sikerül olyan szinkronszínészt találni, aki hitelesen tudja utánozni a mestert.

9.
9.
Nothing
#6: Robotok eddig is voltak az MK-ban. Valahogy majd összerakják.
8.
8.
Nothing
#7: Ehhez reflexből hozzáképzeltem Galla Miklós retard röhögését. :D
7.
7.
Rókalesőcipő
#6: Belek helyett kábelek! XDXD Értitek? XD
6.
6.
Rókalesőcipő
Én arra leszek kíváncsi, hogy a belezős kivégzések hogy lesznek megoldva. A Terminátor ugyebár a bőr alatt full robot. Belek meg szervek helyett majd kábelek fognak kibuggyanni?
4.
4.
A Pulyka
Lassan mar csak Kevin Sorbo hianyzik a valasztekbol. Egyszeruen nem tudnak kitalalni ujat, hogy ilyen karaktereket kell belerakni. Mar latom hogy kapja elo a Shotgunt meg a minigun-t kivegzeskor.
Nincs bajom a Terminatorral, de annyira nem illik ide, mint mondjuk pikacsu.
2.
2.
BrockSamson
Mert a Swarcenberger osztrak akcentusat nehez leutanozni... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...