Év végén új platformokra költözik az Ashen

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalosan is megerősítette az Annapurna Interactive és az A44 csapata, hogy az év végén lejár az Ashenre vonatkozó mindenféle exkluzivitás, így végre más platformokra is átköltözik a játék.

Az Annapurna Interactive egy köszönetnyilvánító előzetesben jelentette be, hogy a tavaly megjelent Ashen december 9-én új platformokon is szerencsét próbál. Ez azt jelenti, hogy a korábban csak az Epic Games Store-on keresztül beszerezhető PC-s kiadás végre a GOG és a Steam kínálatába is bekerül.

Továbbá konzolon is új területekre merészkedik a Dark Soulsra hajazó akció-szerepjáték, az eddig csak Xbox One-on játszható játék ugyanis a már említett decemberi napon Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is megvásárolható lesz.

2.
2.
Gykrizsi
Nekem tetszett a játék, de ajánlom mindenkinek, hogy Co-opban kezdjenek bele. Van egy elég suta MI rendszer benne, de a végső bossnál nekem olyan hülye volt, hogy feladtam (jelzem nálam jobb játékosoknak biztos sikerül a dolog egyedül is, bár interneten is sokan anyáztak miatta, bár én megjelenéskor játszottam, vagyis lehetséges, hogy javult valamit a dolog).
1.
1.
user101
Ebből láttam streamet és egész pofás kis játéknak tűnt. Sajnos az epik exkluzivitás miatt kapnak egy -50%-ös büntit tőlem, és oda is fogom írni az adatlapjára... :) Csak, hogy érezzék a törődést. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...