Mortal Kombat - megvan, ki alakítja Sonyát és Kanót

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Hollywood Reporter jelentése szerint nagyon jól halad a Mortal Kombat-film rebootjának szereplőválogatása, így most már az is biztos, hogy ki alakítja majd Sonya Blade-et és örök nemezisét, Kanót.

Alakul a következő Mortal Kombat-film csapata. Jó pár nappal ezelőtt például kiderült, hogy ki alakítja majd Liu Kanget, Raident, Jaxet vagy éppen Mileenát. Most két újabb közkedvelt karakter szereplése is biztossá vált, a The Hollywood Reporter ugyanis megerősítette, hogy Sonya Blade és Kano is csatlakozni fog a mozihoz.

Előbbit jó eséllyel a The Megből is ismerős Jessica McNamee alakíthatja, aki már a tárgyalások végén jár, míg nemezisét a House of Lies-sorozatban szereplő Josh Lawson vállalta el. Ez utóbbi már biztos.

A THR beszámolója szerint a Wu Assassinsban szereplő Lewis Tan is aláírt már a projekthez, de az ő karaktere egyelőre még nem ismert. A magazin szerint nem kizárt, hogy Scorpion bőrébe bújik majd a színész.

2.
2.
n_csacsi
Engem érdekel, mert elolvasom a cikket, de most a szereplőgárdával mit kezdjek? :D Ha majd lesznek "concept art-ok" a színészekről meg trailer, akkor még inkább érdekelni fog! :D
1.
1.
Dresa
Láthatóan senkit nem érdekel ez a film.. még az mk rajongókat sem :D ez is legalább anyira fontos mint a resi film rebootja :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...