Csak jövőre jelenik meg a Conan Chop Chop

Áprilisi tréfának tűnt, végül komoly projekt lett a Conan Chop Chop, ami az eredeti tervek szerint most szeptemberben jelent volna meg. A Funcom viszont jelezte, nem tudják tartani az ütemtervet és csak jövőre debütál a játék.

A döntés hátterében az áll, hogy a fejlesztést végző Mighty Kingdom projektjébe még több pénzt ölnek, ami lehetővé teszi, hogy a tervezettnél sokkal nagyobb és jobb játékot készítsen a stúdió.

Azaz rengeteg olyan ötlet is bekerülhet, ami eddig esetleg csak papíron létezett, így például kapunk majd multiplayer módot is. Ehhez viszont idő kell, így a tervezett szeptemberi megjelenés helyett csak a jövő év első negyedében mutatkozik be a roguelike akció-kaland.

A Conan Chop Chop eredetileg áprilisi tréfának tűnt, aztán az idei E3-on hivatalosan is bemutatkozott a játék, ami PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül. Fent a bemutatkozáskor kiadott előzetest láthatjátok.

3 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!