Csak jövőre jelenik meg a Conan Chop Chop

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Áprilisi tréfának tűnt, végül komoly projekt lett a Conan Chop Chop, ami az eredeti tervek szerint most szeptemberben jelent volna meg. A Funcom viszont jelezte, nem tudják tartani az ütemtervet és csak jövőre debütál a játék.

A döntés hátterében az áll, hogy a fejlesztést végző Mighty Kingdom projektjébe még több pénzt ölnek, ami lehetővé teszi, hogy a tervezettnél sokkal nagyobb és jobb játékot készítsen a stúdió.

Azaz rengeteg olyan ötlet is bekerülhet, ami eddig esetleg csak papíron létezett, így például kapunk majd multiplayer módot is. Ehhez viszont idő kell, így a tervezett szeptemberi megjelenés helyett csak a jövő év első negyedében mutatkozik be a roguelike akció-kaland.

A Conan Chop Chop eredetileg áprilisi tréfának tűnt, aztán az idei E3-on hivatalosan is bemutatkozott a játék, ami PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül. Fent a bemutatkozáskor kiadott előzetest láthatjátok.

3.
3.
Tibi80
Jópofának tűnik, csak ne húzzák a végtelenségig a megjelenést.... :)
2.
2.
Hunszi
Azért mert kb. valóban áprilisi tréfa volt...csak ugye hasznos a közösség szondázása, így rájöttek, hogy elég nagy igény volna erre, szóval nekiláttak, szerintem abszolut nem véletlen, hogy nem tudják tartani az ütemtervet.
1.
1.
user101
Switch-re a gyerek imádni fogja. Most is Castle Crasher és a Mobilos Braws Stars a kedvence... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...