Már tölthető a S.T.A.L.K.E.R.: Anomaly bétája

A S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat önálló modja, a S.T.A.L.K.E.R.: Anomaly már elérhető, melynek köszönhetően ismét érdemes lesz újból végigjátszani a klasszikus alkotást - csak épp megújult formában.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#12
Valahogy akárhányszor pörgettem ki, soha nem támadt kedvem modokhoz, inkább élvezem az alap játékot.
Talán legközelebb, már ezt vagy hasonlót fogok, mert lassan úgy érzem megismertem egy olyan szintig, ami nekem megfelelő, plusz legnehezebb fokozaton vittem ki legutoljára.
#9
#7: A metró egy olcsó S.T.A.L.K.E.R utánzat. Egy lineáris cső fps lövöldét hasonlítunk egy kvázi open wolrd rpg-hez... Tetszik vagy sem, minden téren alatta marad. Talán csak a hype körülötte nagyobb, de mint játék, nem jobb... :(

Apropó bugok: én a Shadow Of Chernobylt úgy vittem végig ( két és félszer ), hogy semmi komolyabb buggal nem találkoztam. ( Igen falba átlógó, tereptárgyba elakadó ellenfél volt, de ezek nem világmegváltó dolgok, inkább csak röhejesek ). Nagyon hiányzott belőle a járművezetés vagy a gyors utazás, de ezek meg nem hibák, játék mechanika / tervezési hiányosságok.
#6
#5: De jó lesz, végre egy poszt-apok játék, amely remélhetőleg megközelíti atmoszférában az első részt, melyhez máig nem ért fel egyetlen alkotás sem ebben a témában. Nem, a Metro sem. Az meg, hogy bugos lesz egyáltalán nem érdekel, én a Gothic 3-at és a Bloodlinest is végigvittem még az unofficial patchek előtt, ezek mellett a Stalker elbújhatott a hibák számát tekintve.
#4
#3: Készül a S.T.A.L.K.E.R 2....csak győzzük kivárni (2021 tájékán..)
#3
Úgy látszik többnyire az első két rész pályáit dolgozták újra. Majd vetek rá egy pillantást. Ha már hivatalos folytatás jóformán esélytelen, az ehhez és a Lost Alphához hasonló önálló modok igencsak felértékelődnek.
#2
#1: És a nap kommentje díj nyertese...

A cikkhez: A modok miatt sajnálom leginkább, hogy nincs PC-m jelenleg:/
#1
Förtelem ...