Ilyen gép kell majd a Ghost Recon: Breakpointhoz

Bár még több mint egy hónap, mire bemutatkozik a Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint teljes változata, a Ubisoft már most lerántotta a leplet a játék PC-s változatának pontos, nagyon részletes rendszerkövetelményeiről.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#5
#4: 1+
#4
#2: Neked valami bajod van de tényleg. Minden UBI játék alatt vergődsz mint egy kisgyerek (elméletileg pedig még meg sem tudtam mosni magamnak, amikor te már távközlési kábeleket kötöttél) "szerintem maradtál is azon a szinten". de mégis utólag kiderül, hogy végigszenvedtél minden FarCry, AC és minden más Uplay sorozatot.
Egyrészt érthető ha nem tetszik van ennek egy célközönsége akinek pénze is van rá ezáltal táplálja a franchiseket (tudom, most jön a neveletlen "hülye vagy, kapdbeafszt akkor meg nyaldkiazúbit) részedről, de számomra rettentő érdekes, hogy minden témában annyira ott vagy mégis minden hír alatt nyáladzzol.
Vagy egy kis butus vagy akit minden eladásnál sikerül átverniük vagy egy kis butus vagy, aki azt se tudja hogy most hirtelen kit a trendi szídni. De hogy nincs igazad, az tuti. (persze van és majd jól meg is magyarázod a magad módján ahogy nevelve lettél, de én még azért adok egy esélyt ennek a beszélgetésnek). Tudom idősebb vagy, okosabb vagy, tanultabb vagy és neked kellene hogy adj nekem, de azért megpróbálom őfelsége előtt) :D
#3
Vicces a keverés a 2K és FullHD miatt, ugyanis a kettő ugyanaz. Ha másik marketingcsapat kapta volna a feladatot akkor valószínűleg a 1080p 2K lett volna. Gondolom az 1440p-re gondolt az író, bár az örökre titok marad előttem, hogy miért controll c control v a 1080p gépigény.
#1
Hab
Hát ez elég szívás, lassan le kéne cserélni a jó öreg GTX 970-emet :(