Jókora frissítést kapott a Wreckfest

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 28.
  • Letöltés
Link másolása
Végre PlayStation 4-en és Xbox One-on is megjelent a Wreckfest, az utóbbi évek talán legjobb roncsderbis játéka, de a jeles alkalom nagy örömet szerezhet a PC-s közönségnek is.

Alig egy napja mutattuk be a Wreckfest konzolos változatának utolsó előzetesét, de nem mehetünk el a PC-s változat újdonságai mellett sem. A Bugbear Entertainment ugyanis nem csak a portoláson ügyeskedett az utóbbi hónapokban – egy igen komoly tartalmi frissítéssel készültek, amit a PC-s játékosok is díjmentesen élvezhetnek.

A tegnapi napon élesedett update négy versenypályával és egy derbiarénával, öt új járgánnyal, rengeteg új eseménnyel a karriermódban és egy csomó egyéb extrával várja vissza a veterán versenyzőket is. A teljes patch note-okat itt találjátok. Ha tehát kedvetek támad egy kis zúzáshoz és sárdagasztáshoz, akkor ennél megfelelőbb pillanatot keresve sem találhattok erre.

7.
7.
semike
A konzolos verziora is raferne egy jokora frissites....
5.
5.
Őrnagy
4.
4.
dvs00
#2: Ilyen belvárosi pályák, kirakatokon meg plázákon átszáguldás az nincsen ezúttal, ez sokkal földhözragadtabb, közelebb áll a valósághoz. De vannak hosszú pályák is.
3.
3.
dvs00
#2: Nagyon változatos pályák vannak, kavicsos erdei útaktól kezdbe poros fatelepes pályákon át a zárt versenypályákig minden, rendkívül változatos, próbáld ki én tavaly óta még most sem unom 3 végigjátszás, most az update után a negyedik jön. Agyfasz az egész. Megéri.
2.
2.
Őrnagy
#1: Na, akkor tőled kérdem:
Ez rallycross szerű game? Rövid körpályák?
Vagy vannak hosszú nyitott pályák is, mint annó a Flatoutban?
Köszi a választ előre is.
1.
1.
Cooper911
Pont hétvégén játszottam vele és arra gondoltam, hogy jó lenne még néhány pálya és néhány verda. Szuper. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...