GreedFall - nézzünk bele a játékmenetbe!

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Közeleg a szeptember, így hamarosan megkezdődik az őszi játéközön. Nincs már messze a GreedFall megjelenése sem, ideje tehát, hogy alaposabban szemügyre vegyük a játékmenetet is!

Meg kell hagyni, ígéretesen fest a Spiders akció-szerepjátéka! A GreedFall megjelenésére már csupán két hetet kell várnunk, így lassan érdemes elgondolkoznunk azon, hogy befektetünk-e rá. Szerencsére az IGN 13 perces videója remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy alaposabban is áttanulmányozzuk a fantasy elemekkel kevert 17. századi koloniális kalandot.

A GreedFall szeptember 10-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

10.
10.
user101
#7: Jó, hogy mondod, a "Bound by Flame" valahogy elkerülte a figyelmem, fel is raktam kívánságlistára!

#8: Próbáld ki a "Styx-Master of Shadows" majd a "Styx-Shards of Darkness"-t ! Ezek lopakodós, sunnyogós, hátulról elkapós, dolog ráejtős, megmérgezős játékok ! :) Illetve ha kicsit több RPG-t akarsz nekem nagyon tetszett a "Venetica" a Deck13-tól.
9.
9.
hedzsooo
Az 1etlen jatek az iden ami meg igazan erdekel/lazba hoz... ILLETVE meg a Warcraft III Reforged is de az december legvegen jon csak, szoval azzal inkabb mar csak jovore fogok jatszani :)
8.
8.
A Pulyka
#6: Sajnos egyikhez sem volt szerencsem, igy nem ismerem az elozo jatekaikat. A Technomancerrel szemeztem egy darabig, de itt is a harcrendszer volt, ami elvette tole a kedvem.
7.
7.
#6: Meg a Bound by Flame. És tényleg, nekem is mindegyik egy tök jó élményt adott és kellemes játékórákat hagytam bennük. Valószínűleg ezzel is ez lesz majd. De ahogy mondod: nem mindenkinek való a játék. Van akinek ez a stílus nagyon nem jön be és nem mindenki elnéző a grafikával sem.
6.
6.
user101
#2: Az "Of Orcs and Men", Mars War Logs, Technomancer is mind tetszett és bár nem ajánlanám bárkinek, nekem mindegyikről szinte csak pozitív emlékeim maradtak. Ez most egy sokkal impozánsabb, grandiózusabb dolognak tűnik, de valahogy még sem félek tőle!
5.
5.
B-Shaggy
Magasvár, "The Vale of the Great Battle"
4.
4.
Szerintem olyan lesz, mint a készítőktől megszokhattunk. Ha valakinek az eddigi játékaik tetszettek ez is fog, ha azok sem jöttek be, ez sem fog. Magukhoz képest ahogy látom sokat fejlődtek harcrendszerben, de pl arckidolgozásban nem sokat. Nem mondom, hogy kifejezetten tetszene eddig nekem ez a játék és azt sem, hogy rohanok megvenni. De idővel biztos pótolom, ahogy a többit is, mert jók voltak végső soron.

Amúgy ezekért a játékokért sosem kérnek teljes árat, ahogy ezért sem.
2.
2.
A Pulyka
#1: A vilaga nagyon tetszik, de ez a harcrendszer valahogy nem jon be.

Megvarom rola a teszteket, meg a youtuberek velemenyet, aztan eldontom kell e.
1.
1.
user101
Eddig semmi... ez az első ami talán érdekel ... aztán sokáig megint semmi, én valahogy nem érzem ezt a marha nagy dömpinget... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...