Ütős lesz a PlayStation Plus szeptemberi felhozatala

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 29.
  • Akció
Link másolása
Megéri majd odafigyelni a PlayStation Plus következő havi játékaira, ezúttal (is) két nagyobb cím lesz a PlayStation 4-tulajdonosok jussa. Jövő kedden frissül a kínálat, addig tudjátok letölteni az augusztusi címeket.

Szeptember 3-án érkeznek a PlayStation Plus következő havi játékai, amelyeket egészen szeptember 30-ig adhatnak hozzá ingyen a könyvtárukhoz a szolgáltatás előfizetői. Addig marad az augusztusi kínálat: a Sniper Elite 4 és az Wipeout: Omega Collection szeptember 2-ig érhető el.

Szeptemberben sem fogunk unatkozni, a jövő hónapra is két nagyobb cím jutott a PlayStation-hívőknek: érkezik a Batman: Arkham Knight, amely az Arkham-sorozat jelengenerációs befejező epizódja, illetve a Darksiders III is a miénk lehet, amely egy viszonylag friss darab, és az apokalipszis lovasai közül Fury kalandjait meséli el nekünk. Jó játékot!

20.
20.
user101
#14: Dehogy. Joker folyamatos beszólásai a rádión fenomenálisak és persze Harley is. Ahogy a saját egyébként inkompetens hadseregüket "motiválják" az valami zseniális. Imádtam. A többi karakter szintén jó volt, ténylég hozzá adtak a játékhoz és érdekessé tették. Egyszerűen tudni akartam mi fog velük történni.

#15: Én fordítva emlékszem. Pont az Asylum szabad nyílt terei tették zseniálissá a játékot és adtak teret a sunnyogásra ellenben a City bezártságával és öt centis lezárt utcarészeivel... A Knight-ot nem játszottam még, erőt kell gyűjtenem! :)
19.
19.
PaprikaJancsi
#18: Számomra sincs a kedvelt karakterek között, pedig Robin az egyik kedvencem (ezért hálát is adok az Istennek a Titans sorozatért), pedig menő karakter, valahogy soha nem kedveltem meg igazán. Viszont a játékokat én is nagyon szeretem, Asylum, City király címek, és az Origins se volt olyan rossz. A Knight-al még nem játszottam, de mindenképp pótolom, ha tudom, sok jót hallottam róla.
18.
18.
DarkLord
Jó Pack! Batman nagyon korrekt (mindig leírom most is :d soha nem szerettem Batman-t, de az összes játék nagyszerűen sikerült mondjuk az Arkham Asylum a favoritom belőle).

Darksiders 3 meg szintén jól sikerült darab ezt kipörgetem újra most ps4-en is akkor a Batman-t, majd télen újra tolom. Csak így tovább, jó játékot, aki még nem pörgette őket!
15.
15.
Yanez
Ütős kínálat! A Knight egy feledhetetlen élmény volt számomra, de a széria többi darabja is az. Én egyetlen olyan gonddal sem találkoztam, amit lentebb irtok. A City játszótere az Asylum zártsága után pedig üde színfolt volt nálam.
14.
14.
Juha
#9: Oké, voltak bugok, de sztem én ennyivel nem találkoztam (kb. 1 évvel az ACity megjelenése után persze), de ha amiatt játszottad végig a játékot, mert van benne egy őrült bohóc a csajával, meg egy hypervegánnal, akkor ott valami nem oké, ha szuperhős akarsz lenni :-) (sry, no offense)
12.
12.
Ooorky
Mindkét játéknak fent vannak az előző részei Now-n ha valaki szeretné kettétörni a Dualshock-ot :D
11.
11.
laquitto
#9: Hjaj, ezt igy elolvastam, elojottek az emlekek, es meg most is okolbeszorul a kezem ha eszembejut mennyire szar volt a city :D kb a harmadaig birtam.

De az asylum meg a knight szerintem jol sikerult.
10.
10.
sanyikatarzan
#9: Vannak benne igaz gondolatok, ez tény
9.
9.
user101
#5, 6: Az Arkham Asylum még egész jó volt elsőnek, de a City nagyon felcsinálta az agyam! Már az Asylum végére is untam a click-click-click-click-click-clik... monoton-orgiát, mert ügye s*ggfej Batman nem használ fegyvert ( persze mindenki más tökig gépfegyverben ), de basszus a kézitusa erőltetése iszonyatosan unalmassá tette a játékot. Igen lehetett felülről, alulról elkapni embert... egyet... utána mindenki full alert és maradt az unalmas bunyó, vagy az unalmas várakozás amíg visszaállnak járőrbe... A hülye nyakörvről nem is beszélve, ami beriaszt ha egyet kicsinálsz a huszonötből... Pont azzal álcázta a játékmeneti hiányosságait, hogy iszonyatos túlerőt vonultatott fel állandóan és folyamatosan harcra volt az ember kényszerítve ( persze én vagyok a hülye, hogy nem megyek el egy élő ellenség mellett sem, igen, én vagyok a hülye, hogy mindet ki kell csinálnom ! :)

A City-nél párszor azt hittem kettétöröm a billentyűzetet és belevágom az egeret a monitorba, olyan szar a játék. Macskanő egy helyben kapálódzik, mint egy idióta és nem üti meg a tőle 1 méterre levő ellenfelet, majd fennakad a dobozban, felugrik rá, lemászik, kapálódzik, felmászik, vége, meghal... amikor ütnie kellene! Leesik a fal szélén ahelyett, hogy lelógna... Az irányítás botrányos és 125'445'672x halltam meg benne mert szar volt: beakadtam valamibe, felmászott, lemászott, felmászott, lemászott...felmászott lemászott ahelyett, hogy ütött volna... Ha meg nem akkor meg click-click-click-click-click-click-click...

Ha valaki nem rajongó akkor élvezhetetlen az egész! Sokkal több benne a frusztráció annál, hogy érdekeljen a történet a karakterek... Ha nem lenne Joker, Harley, Ivy, soha nem vettem volna a fáradságot, hogy játsszak a játékkal... :(
8.
8.
sanyikatarzan
#7: Megvan a platinum és a legnehezebb fokozat sem izzasztott meg, egyedül a warehouse részeken ahol végtelen enemy jött és csalt a gép. Ha elakadnál szólj és segítek szívesen pulykatesó
7.
7.
A Pulyka
#6: Amit, ezt tedd hozza, 27 perc alatt jatszottal vegig, bekotott szemmel es hatratett kezzel a legnehezebb fokozaton.
6.
6.
sanyikatarzan
#4: Bármennyire is lehet vallatni tégedet, azé arra elég volt ez az "elbaszott játék", hogy a Sony lemásolja az egész koncit és megcsinálja spidermant. muhahahhahahaha
5.
5.
Macifasz
#4: Ez úgy köszi. :-O Igaz, hogy az Arkham City nem volt a legtökéletesebb az indulásnál (az Arkham Knightról nem is beszélve ugye) de, hogy unalmas lenne a harc és béna valamint pocsék az irányítása...na ilyet se nagyon hallottam még ezzel a szériával kapcsolatban. Számomra minden téren közel tökéletes volt, imádom az összes részét (még a kevésbé népszerű Originst is).
4.
4.
user101
Az arkham trilógiával kín vallatni lehetne, nem tudom a Knight jobb-e, de soha többé batman.. :( Úgy elb@szni egy játékot mint azokat... Van egy tök érdekes felállás, jó karakterek, történet és a világ legunalmasabb, fight-ja, legbénább és pocsékabb irányítása és a technikai hibák tömkelege amitől az életkedvem is elmegy, nem, hogy a játékok iránti érdeklődésem... Ilyet még a Bethesda sem tud, amit a Rocksteady.. :(
3.
3.
vanpear
#2: El is kezdted a sort XD :D. Mennyire nem látják emberek magukat kívülről.
2.
2.
Hunszi
#1: A rinya alapja most az lesz, hogy "fenééébe, most vettem meg, miért nem írják ezeket ki hamarabb" stb. Nyugi az emberek mindig kapnak valamit, amiért sírjanak :D
1.
1.
Darksiders84
Na ez már igen jó hónap lesz. Mindkettőt végigvittem de a Batman jó lesz újra már rég volt szinte nem is emlékszem csak az erőltetett autós részére de amúgy természetesen jó cím. A D3 szinte még új és már itt van. Ki fog most rinyálni ezek után 2 nagy cím nincs mini baromság. Vagy év végére jobbakat szoktak adni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...