Marvel's Spider-Man - befutott a GOTY-kiadás

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
Mától Game of the Year-kiadásban is megvásárolhatjuk az Insomniac Spider-Manjét. Habár sok említésre méltó extrát nem vonultat fel az új kiszerelés, ha kimaradt a játék, ennél jobb alkalmat nem is találhatnál a pótlására.

Már Game of the Year-kiadásban is megvásárolható a Marvel's Spider-Man. A 40 dolláros kiszerelés az alapjáték mellett a később megjelent három DLC-t is felvonultatja, így hiánytalan tartalommal pótolhatják a címet azok a játékosok, akik tavaly lemaradtak róla.

A Spider-Manről írt tesztünket itt találjátok, ez pedig a DLC-kről szóló összefoglalónk. A játék kiválóan sikerült, és mivel nemcsak a kritikusok, hanem a játékosok is odáig voltak érte (13,2 millió példány talált belőle gazdára), jó eséllyel kapunk folytatást is - elvégre a Sony már a fejlesztő Insomniacot is felvásárolta.

13.
13.
kryszisz
#12: Mondjuk ez jogos, itt a hype azért volt leginkább szerintem, mert képregényadaptáció nem sikerült még olyan jól soha, mint az Asylum, Guiness rekordok könyvébe is bekerült ha jól tudom. De amúgy tényleg vannak játékok, amikben jobban működik ez vagy az a játékelem, ez tény. És én sem értem a hypot sok játék miatt nyugi, pl. az Uncharted (1-3, a 4. szerintem is zseni), vagy az inFamous. Jó játékok, de - főleg utóbbi kapcsán - millió egy dologba bele lehet kötni a játékmenetet illetően.
12.
12.
user101
#11: Nyilván kicsit eltúlzom, de attól még monoton... :) Nyilván a jogtulajdonos sem enged semmilyen változtatást, hiszen van egy franchise-a ami adott és ebben elég merevek szoktak lenni. Amiért én rinyálok, az az overhype ami a játékot körülveszi és állampolgári kötelességemnek érzem, hogy képviseljem az ellen oldalt is ebben a csúnya egypólusú világban ... :) Márpedig, akár verekedős játéknak, akár lopakodósnak számtalan jó példát tudnék felsorolni ahol ez sokkal jobban működött...
11.
11.
kryszisz
#10: Azzal azért remélem tisztában vagy, hogy ez nem a fejlesztők hibája... mert nekem úgy jön le, hogy a te szemedben ezért is a Rocksteady a felelős, holott ők nem tettek mást, mint hűek maradtak a karakterhez, aki ugyebár nem használ lőfegyvert..az a click-click harcrendszer meg annyira lett rossz és unalmas, hogy nagyjából minden játék, amiben verekedni kell ezt a módszert másolja, de szolgai módon az Asylum óta. Tehát vagy mégsem annyira bénácska és unalmas, mint ahogy azt szajkózod, vagy minden stúdió aki átemelte a saját játékába az idióta;)
7.
7.
user101
System seller címet nem fognak egy hamar kiadni PC-re ( sajnos ), ahogy nincs Uncharted, Horizon vagy God of War sem... :(

Az Arkham-okkal viszont bánjatok csínján, nem tudom mennyiben változtattak a Pókember harcrendszerén, de én az Arkham trilógia monotonitásán, unalmas click-orgiáján majd kitéptem a hajamat. Ráadásul a City irányítása olyan szar, hogy az vérlázító...
4.
4.
Yanez
#3: Az Arkham szériával egyetemben, a legjobb képregényes játék! Ki ne hagyd az életedből, ha rajongó vagy!!!
3.
3.
hedzsooo
na, lassan igy a GOTY kiadas utan ideje PC-re is bejelenteniuk, persze ott mar eleve a fullos kiadast (osszes patch, + osszes DLC) adva! :)
1.
1.
grieves13
Csak egy kis adalek info, mert ez a cikk sem kozli, de a GotY nem a lemezen hozza a DLC-ket, hanem egy kupon kod formajaban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...