Minden, amit a Gears 5 rajtjáról tudni érdemes

Hamarosan megérkezik a The Coalition várva várt TPS-e, a Gears of War-széria ötödik számozott epizódja. Összeszedtünk mindent, amit tudni érdemes annak, aki már az első napon csatlakozik a harchoz.
  • Írta: szlav

Kommentek

#13
#11: Nagyon helyes, én is kontrollerrel Borderlandsozok még pc-n is.
#12
Most olvastam, hogy nyílt világú lesz a kampány. Hát akkor üzenném a fejlesztőknek, hogy b.....ák teherbe a jó k.........a édes anyjukat.
#11
#10: Én ettől kiborulok, a kölyköm is azzal szekál állandóan, hogy a 360 kontrollerrel játssza a játékokat PC-n. Jó, mondjuk ő Trine-ozik, Minecraft-ozik, Lego sorozattal játszik és azoknál még ok, de hogy a Borderlands-ot is azzal akarja játszani... Büdös kölök ! :) Sebaj, szülinapra Switch-et kért, akkor úgyis mindennek vége... :)))
#10
#9: Ja mondjuk akkor én meg se szólalok, mert én 360 kontrollerrel tolom pc-n is :-D csak fps-t meg stratégiát / klasszikus rpg-ket játszok egér+bill kombóval, az ilyen tps-ek, mint például a tomb raider is, meg autósok azok kontrollerrel állnak kézre valahogy :)
#9
#8: Nem is az a problémám, van x360-a a gyereknek ( évek óta ő sem használja, akárcsak a wii-t ) és a kettőt játszottam is rajta, de nekem baromi kényelmetlen és irányíthatatlan volt az első után PC-n... Tudom, ez van... :)

A Halokat végig is játszottuk osztott képernyőn vele és úgy nem is volt olyan rossz, de a Gears-hoz nem engedek oda egy 10 éves gyereket... :) Egyedül viszont csak PC-n tudom elviselni és nem azért van erős pc-m, hogy 360-on játsszak! :)
#8
#7: Talan egyszer majd valami collectionben, mint majd a Halot. A negyet meg tudod tolni game passal, ha gondolod.
#7
Nekem ezzel csak annyi a bajom, hogy az elsőt is feltehetnék Steam-re a többivel egyetemben, hogy aki nem játszott azokkal, szép sorban tudja tolni az összeset és ne csal az 1-et és az 5-öt...
#6
#5: PC-s app egy hányadék..nekem sem engedi ott mindig hibát dob.. xboxra kellett leszednem
#5
Xbox (Beta) app-ban egész nap próbáltam leszedni, de mindig csak annyit ír, hogy várólistán, de semmi nem történik. A gépigény elég barátságos :)
Szerintem jó pár napomat elfogja venni ez a játék :D Alig várom!!!
#4
#2: Ennyi az egész game. Miért, kisméretű játék nem lehet jó?
:)
#3
#2: Semmi, meg van a hiba. Nem volt elg hely az ssd-n... Megy hdd-re.
#2
#1: Nekem letöltött kemény 8Mb-ot a storeból azt annyi...
#1
Előtöltve! Várom ezerrel a szeptember 5-ét