Képeken a Resident Evil: Project Resistance

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 29.
  • Képek
Link másolása
A Capcom már gőzerővel teaseli a következő Resident Evilt, de úgy tűnik, hogy a szemfüles rajongók már most többet tudhattak meg a játékról a tervezettnél. Négy képet már most megnézhetünk a hamarosan érkező trailerből.

Ma délelőtt értesültünk róla, hogy a Capcom fellőtte a következő Resident Evil-játék weboldalát, ahol a Project Resistance szavakat olvashatjuk. Ezzel együtt érkezett egy YouTube-link is, ahol egy visszaszámlálást láthatunk - 10 nap múlva a Tokyo Game Show alkalmával élesedik majd az itt látható előzetes.

Igen ám, de amit a leleményes rajongók csináltak azt a videojátékoknál nem csalásnak, hanem inkább a játékmechanikák kreatív kihasználásának nevezhetnénk - egy külső eszköz segítségével kihalászták a YouTube-ról a videóhoz tartozó előnézeti képeket és voilá, a küldetés sikeresnek bizonyult:


Habár gyakorlatilag semmi konkrétumot nem tudunk a játékról, a képek mégis igen beszédesek. Először is leszögezhetjük, hogy az itt látható karakterek közt nincs ismerős arc, valószínű tehát, hogy egy mellékággal lesz dolgunk, ami megkerüli a Redfield-Kennedy vonalat. Gyanús továbbá a négy fiatal hős felállása is - lehet, hogy egy négyfős kooperatív játék lesz a Project Resistance?
12.
12.
Nothing
A pár kép alapján tényleg nem lehet nagyon nyilatkozni, de valami Outbreak-féle dologra asszociálnék - az pedig (a technikai bakikat leszámítva) nem volt rossz!
11.
11.
PS4jacksony
Biztos jó lesz ez is nekem az első rész , a második és a Code: Veronica volt a kedvencem ezek örökre beégtek a retinámba.
9.
9.
Tibi80
Készül a Resident Evil 3 remake, a Resident Evil 8, ezek a maguk nemében biztos zseniálisak lesznek...erről a 4-es felállásról nekem egyből a Left4Dead jutott eszembe, ami bizony baromi élvezetes játék volt a maga idején, szóval ha az alapötletet megfűszerezik a RE féle esszenciával, akár még jó dolgok is kisülhetnek belőle...kapnánk 3 fasza resi gamet...én a magam részéről preferálják a dolgot.... :)
8.
8.
SLi
Bár ez csak néhány kép de a generic karakter dizájnok alapján ez vagy egy hangulatot célzó cinematic előzetes lesz aminek a jatekmenethez semmi köze vagy olyan online multi játék lesz mint a dead by daylight vagy a friday the 13th
7.
7.
#2: Hat azert szerintem a REmake 2-t probald ki, az is tps-se valt, es szerintem tetszene.
6.
6.
habo
Ha olyan szinvonalú lesz mint a 7,egyből előrendelés,de van egy olyan érzésem hogy ez messze nem olyan lesz.
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Számomra az ötödik rész a best, azt követi a hetedik rész, és végezetül Revelations 2. Több RE-el nem is játszottam, annyira nem vonz a dolog, de ez a képek alapján elég érdekesnek tűnik, hátha valami király, élvezetes lövölde lesz.
1.
1.
Anti4730
Fu, remelem tps lesz, es akciodus, akkor engem mar megvettek. Azon kevesek koze tartozom, akiknek az otodik , es hatodik resz jott be jobban inkabb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...