The Settlers - a telepesek mindennapjai

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
Ugyan a tervezettnél kicsit később, csak valamikor jövőre jelenik meg a következő The Settlers-epizód, a rajongók most kaptak egy tartalmas kárpótlást, hiszen a PCGames.de jóvoltából 16 perces játékmenet-videót tudunk mutatni belőle.

Eredetileg idén ősszel kellett volna megjelennie a The Settlers rebootnak, de a Ubisoft az idei Gamescomon jelezte, hogy rengeteg dolguk van még a játékkal, így a premierre valamikor 2020-ban kerül sor.

Kárpótlásnak viszont most befutt egy közel 16 perces játékmenet-bemutató, amit a német PCGames.de csapatának köszönhetünk. A narráció ugyan németül szól, de szerencsére kaptunk angol feliratot a videó mellé.

Az új The Settlers a tervek szerint a korábbi epizódok jól működő elemeit meghagyva, azokat továbbfejlesztve, illetve vadonatúj funkciókkal, játékmechanikai összetevőkkel kiegészítve igyekszik visszahozni a klasszikus részek felejthetetlen városépítési hangulatát. Ilyen lesz például a kajarendszer vagy a telepesek motiválását célzó metajátékok. A küldetések egyedül, de akár kooperatív módban is játszhatóak lesznek.

A játék kizárólag PC-re fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...