Két órán át száguld a Need for Speed: Heat

Befutott a Gamescom során bemutatott teljes anyag a Need for Speed: Heat demójáról, melyben teljes egészében lerántják a leplet a nappali pénzszerzős és az éjjeli hírnevet növelő futamokról.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#20
Bele-belenyomkodtam a videóba, de általában ilyen terepen átmenésekbe sikerült. Volt ugrató is meg minden is.

Nekem erről simán a Forza Horizon jutott az eszembe. Szóval így az újdonság varázsával biztosan nem kápráztatott el, de persze. Ha valakinek tetszik, vagy valami, akkor tolja.
#19
#10: Nem ezzel van a gond. Kedvenc példám az ami a Rivals óta benne van, de lehet hogy az új Hot Pursuit óta: Nézz meg a sivatagban egy kereszteződést.. tisztán látszik hogy ahol a két út találkozik egy csíkban kilátszik alatta a homokos talaj. Ez a tavalyi részben is benne volt, és iszonyatosan beszédes. Egyszerűen igénytelen az új need for speed. Ez a nagy baj.
#18
Én várnék a végítélettel, a grafika szép, de mehint elnagyolt, kocsik jól néznek ki, de a többi ugyanolyan mint a Payback-ben. Ha elhagyják a legutóbbi rész borzasztó tuningolását akkor nekem tetszeni fog. Az előzőnek pedig egy Halálos iramban film kategóriájú story-ja volt, remélem azon egy kicsit emelnek. A kocsik jól néznek ki viszont.
#16
#14: Azt a versenypályás Shift-et egészen más brigád készítette, amikor az kijött, 3 NFS jött ki 4 hónap alatt. A Shift, a World és a Hot Pursuit. Ezek közül csak a Hot Pursuit tartozott a normál szériához.
#15
Úgy csináltok, mintha a régi NFS-ekben élvezhető lett volna a vezetés...ugyanilyen árkád szar volt csak elvitte a feeling az egészet, azért még nem kell azt hinni, hogy azokban a részekben jobb volt és itt lehúzni itt is ugyanolyan szar a fizika , mint a régi részekbe és érdekes azok jók voltak ez meg szar? Nem értem a hozzáállást. Tipikusan olyan játék, aminek semmivel sem kell többnek lennie, minthogy egy-két futamot letoljon az ember, ami élvezhető és van verseny a gépi ellenfelek ellen is. Az, hogy úgy megy a kocsi mintha egy téglát terelgetnénk ez meg volt a régi részekben is a Most Wanted-ban is ugyanilyen szar volt az irányítás mégsem hozza fel senki.
#14
#13: En meg a regit nem tudom pedig akkor voltam gyerek de ott is mind egyforma volt, csak a versenypalyas volt mas kornyezetben.
#13
A Need For Speed számomra a Porsche Unleashed-ig volt Need For Speed. Száguldozni A-ból B-be hangulatos tájakon, jó disco zenékkel, belső nézettel. Az Underground óta én már azt sem tudom hogy melyik melyik mert már annyira egy kaptafa.
#8
A látvány még jónak mondanám de itt is ez a fizika homokba,füvön föld úton mindenütt úgy megy az autó mintha 1 síma asztal lapon menne...
Lehet én vagyok rosszul bekötve de nekem ez olyan,mintha FPS játékokban a fegyvereknek légpuska hangja lenne...
Valószínűleg egy ilyen száguldás alatt 5 perc sem kellene és ripityára zúzná az autót a környezet.
Ja ,hogy Árkádak vagyunk az más.....
#7
Iszonyat gáz. Egyetlen szerencséjük, hogy idén nincs Forza. Buktassák már meg a Ghostot.
Csomó gamescomos gameplayet néztem és
érezni lehetett, hogy nem a játékos szar, hanem a kanyarodás iszonyat béna. Teljesen abnormálisan viselkednek a kocsik.
#6
#3: Elég gáz sajna a fizika hiánya.Ea access-ben most kezdtem el a Payback-et,de az offroad helyeken ahogy remeg az autó,az valami borzasztó.Amúgy nem lenne rossz játék az se.
Személy szerint ezt a ghost games-t már rég lapátra tettem volna az EA helyében és kerestem volna egy hozzáértőbb csapatot.
A Grid-nél sikerült megoldani,hogy ne matchbox-ként viselkedjenek az autók,a Wreckfest-nél is,a Forza Horizon-ban is,de ott volt a Test drive-oknál is,de ott volt az Nfs Hot pursuit 2,annál se volt ilyen ratyi a fizika,pedig elég régen véget ért a ps 2 korszak.
#5
*megveszem, *forza, *cim
#4
Mindenkepp megvesz, egyreszt mert a for a horizon kellett az egyetlen open world autos c, durva hogy nincs konkurencia, masreszt a grafikaja szerintem gyonyoru, az iranyitast pedig Minden jatekban Meg lehet szokni csak egy kis gyakorlas kerdese. Nem tudom emlekszik e valaki a juiced 2 hot import nights ra, na annak volt borzaszto az iranyitasa a need for speedeknek konnyen tanulhato csak egy kicsit erzekeny a kormanyzas.
#3
7 perc 50 mp környékén ahogy a sineken száguld, az autó olyan fura, mintha elhomályosodna pár pillanatra többször. És a hidak környéken olyan mintha közelről hirtelen távolabbra ugorna a kép.
A pocsolyákban a tükörkép is néha fura.

Amúgy meg nagyon szép az egész helyszín, csak a fizika hiánya így 2019-ben....
Minden más ki van dolgozva.
Ha azt is megcsinálták volna, akkor abszolút vevő lettem volna rá.
Kicsit a Forza Horizon jutott eszembe.
Így viszont marad az utóbbi cím az első helyen.
#2
#1: Egyébként szokásos futó szalagon készült EA játék.
2020 áprilisába már 70 % utánand fogják vágni bármelyik Store-on.
#1
Én most erre beruházok majd, persze előrendelni nem merem. Ha szr lesz így jártam pár futamot, azért 1-2 naponta le lehet vele tolni.