Control - rendbe hozzák a konzolos verziókat

Habár a Controlról elismerősen nyilatkoztak a kritikusok, a játék konzolos változatait komoly teljesítményproblémák sújtják. A Remedy megígérte, foglalkoznak a dologgal, de a javításra biztosan várni kell.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#34
#32: Komolyan látod esélyét, hogy fejlesztés X évében nem nézett rá a QA, és a többi fejlesztő is csak írta befelé a kódot és egyszer nézték meg, hogy megy-e? Továbbmegyek: gondolod ez legalább az utóbbi fél évben nem történt meg? Tehát senki nem nézett rá és a játékosoktól értesültek az egészről?

Teszt időszak alatt mit értesz? Hogy mindenki játszik és csak bugjavítás van? De jó volna. Talán pár stúdió meg is engedheti magának végtelen idővel és büdzsével.

Ez így 2 vicc az 1-ben. :) Mindig vicces, amikor valaki olyasmiről vagdalkozik, amiről nincs valós tudása, plusz még fejeket is hullatna. Kész szerencse, hogy nem vagy olyan pozícióban, vagy ha igen, részvétem a kollégáidnak. :)
#33
#32: Majd az Alan Wake 2-vel megtalálja
#32
Nem tudom, a technikai problémák mindenképp nevetségesek, pont azért van a teszt időszak, hogy az ilyen dolgok kijöjjenek. Én elvárnám, hogy fejek hulljanak a QA-részlegen, mert ez így botrányos.

Mindazonáltal a játék szép, végre 2004 után megint törnek dolgok... De mint játék... Basszus, az dögunalom. A gunfight borzalmas, ilyen élettelen és élménytelenül rossz lövöldét nagyon rég nem láttam. A történet-mesélés 4 óra után is gyötrelmes, szerintem a QB sokkal jobb volt, minden tekintetben. Számomra a Remedy nem találja a kiutat a mocsárból... :(
#31
#23: Ezt a nagyképű hülye gyerek dumát légyszíves személyesen mond a szemembe. Köszi :)
#30
Ezért nem rendelek elő és nem vásárlok 1. nap játékot.
Basszák meg.
#29
#28: Ez mondjuk a való életben is így van
:D
#28
Én ps4-en játszok vele és nekem minden tökéletesen fut. Maximum meghalás után a töltöképernyö egy kicsit lassú de ennyi.
#26
Ha fut, ha nem fut attól még szar. Ez meg, hogy hibásan adnak ki egy játékot hát nem kicsit szemét dolog a játékosok felé. De dolgoznak rajta. 1 év múlva már játszható állapotban lesz.
#24
Érdekes, nálam megy... Mondjuk PC-n... Egy szutyok 1060-nal majdnem minden maxon 35-40fps... Jöhetnek a kommentek. 3.2.1.
#23
#18: Akkor fordítsuk meg: Tipikus nagyképű PC Master Race hülyegyerek.
#22
#18: Kedves Mertinaik! Pc gamer vagyok.
#21
Nem izgat, tartalmatlan hülye játék, amire csak a Remedy miatt voltak kíváncsiak.
#19
#18: LOL
#17
"de remélhetőleg megértitek, hogy az ilyen dolgok időt vesznek igénybe, és nem gombnyomásra történnek".
Ez olyan,mintha lemennék a boltba venni egy kiló kenyeret és a pék azt mondaná,hogy majd holnapra megcsinálja,de fizessem ki.
#16
#11: Pontozás az ilyen néha. Amikor az Arkham Knight jött, akkor PC-n volt hihetetlenül rom állapotban a játék és azt ugyan úgy nem vették bele a pontozásba.