Már Switchen is játszható a Bulletstorm

Habár a Gearbox nem verte nagydobra, a hétvégén elérhetővé tette a Nintendo eShopban a Bulletstorm switches átiratát. A megjelenés apropóján egy utolsó trailert is kaptunk hozzá.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
#16: Milyen volt a suliban az első nap?
#22
#12: Furcsa, minden évben kijátszom a mass effect sorozatot, csak kicsit másképp. Az utolsó mondatoddal viszont részben egyet értek, néha jobbak. Egy Detroit story-ja sokkal feszesebb mint a mass effect-é.
#21
#10: Én abszolute megértem és elfogadom, ha valakinek nem jött be a RDR2, de azért az, hogy nem ér meg 5 euronál többet meg, hogy játék sincs benne, egy orbitális nagy baromság. ;-) Én pl. több mint 100 órát beleöltem, és imádtam, egy perc erejéig se unatkoztam benne, mert mindig volt valami tennivaló, fő vagy mellékküldetés (a randomokról nem is beszélve) ami letudott kötni jó pár óráig. Persze nincs azzal baj, ha valakinek ez unalmas, de azért a nincs benne játék meg a hulladék ugyan olyan erős túlzások, mint pl. a Bulletstorm esetében.
#20
Egyszer végig toltam és nagyon tetszett.
Másodjára már tuti nem ugornék neki.
#19
#16: Ma mi a helyzet? Vége a sulinak?
#18
Idióta trash játék, eszembe nem jutna újra elővenni. Úgy tűnik a switch community-nek mindent el lehet adni.
#15
#13: Azt hittem csak én vagyok így vele.
#14
#12: Hát embere és játéka vállogatja... Nekem a Skyrimben ~150 órám van ami ebben a viszonylatban roppant kevésnek számít, mégis élveztem minden percét. Sőt annyira, hogy ha meglesz a gyereknek szülinapra a Switch-e akkor tuti azon fogom tolni másodjára ! :)

Bulletstorm életem legrövidebb játéka volt ( alig 8 óra ), de szintén nagyon élvezetes volt. Ami irritál a cuccal kapcsolatban, hogy PC-re a FullClip-et teljes áron akarták megvetetni azokkal is akiknek megvan az eredeti ( FCKYU! ) és ordas nagy lyuk tátong a végén... Az ára ?! Az sajnos Switches ár... Majd meglátjuk, pár év múlva jó lesz a gyereknek... :)
#13
Én már PC-n is sajnáltam azt a 800ft-ot amit érte adtam, annyira dögunalmas a cucc, hogy végig se vittem.
#7
#4: Nem kicsit fasza, eddig megvan 3 Legion. Nem bántam meg a vételt, király cucc.
#5
#1: 30€-ért dugják fel jó mélyre.
#4
SLi
astral chain mekkora lett , hihetetlen tegnap kicsit kipróbáltam azóta azon jár az eszem, de nagyon nem akarok most konzolt venni de amilyen játékok mostanában jönnek rá, lassan érdemes lesz venni egy switch-et