Brit toplista: élen az Astral Chain

Rég volt már olyan hetünk, hogy több vadonatúj belépő is ilyen jó helyezéseket ért volna el. Ráadásul meglehetősen szoros volt a verseny, az első és a negyedik hely közt csupán 1500 eladott példány a különbség.

De a győztes még így is a Nintendo-exkluzív Astral Chain lett, melyet három multiplatform játék követ. A PC-re már egy ideje elérhető, ám konzolokon csak a múlt héten elrajtolt roncsderbis Wreckfest hozta a második helyet, míg a harmadik pozíciót az Until Dawn alkotóitól érkező The Dark Pictures-horrorantológia első részének, a Man of Medannek sikerült elérnie.

Alig pár eladással lemaradva negyedik lett a Remedy vadonatúj, misztikus rejtélyekkel, látványos akcióval és érdekes fejtörőkkel fűszerezett alkotása, a Control. A múltheti bajnok Mario Kart 8 Deluxe ezen a héten is viszonylag jól fogyott, az ötödik helyet még sikerült is megtartania, közvetlenül a Crash Team Racing és a Super Mario Maker 2 előtt.

A top 10-es lista utolsó három helyén pedig olyan korábbi nagyágyúkkal futhatunk össze, mint a Marvel’s Spider-Man, a Grand Theft Auto V és a The Division 2. Ami pedig a következő hetet illeti, ismét nagy izgalmakra számíthatunk majd, hiszen elrajtol a WRC 8, az NBA 2K20 és a Monster Hunter World: Iceborne konzolos verziója is.

  1. Astral Chain
  2. Wreckfest
  3. Man of Medan
  4. Control
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Crash Team Racing
  7. Super Mario Maker 2
  8. Marvel's Spider-Man
  9. Grand Theft Auto V
  10. The Division 2
5 komment - szólj hozzá!