Smash Bros. - az SNK is beszáll egy harcossal?

A pletykák szerint az SNK berkeiből érkezhet a Super Smash Bros. Ultimate negyedik DLC-karaktere, legalábbis az új Challenger Pack idő előtt fellőtt adatlapja alapján elég nagy esély van erre.

A Nintendo öt DLC-t szállít majd a Super Smash Bros. Ultimate-hez, az úgynevezett Challenger Packek pedig egy-egy új karaktert is felvonultatnak. Elsőként a Persona-sorozat Jokere, majd a Dragon Quest Herója csatlakozott a bulihoz, őket követi ősszel Banjo és Kazooie párosa, a másik két szereplő kiléte viszont még nem tisztázott.

A legfrissebb pletykák szerint a negyedik harcos az SNK berkeiből érkezhet majd, legalábbis erre utal egy azóta már törölt Nintendo-adatlap. Amellett, hogy ez megerősítette, hogy egy új harcosra és pályára, valamint új aláfestő muzsikákra számíthatunk majd a negyedik kiegészítővel, az oldal alján olvasható jogi blablában az SNK neve is felbukkant, aminek csak akkor van értelme, ha a kiadó is szállít tartalmat a pakkhoz.

Az SNK tavaly ünnepelte a negyvenedik születésnapját, és olyan jól ismert címek tartoznak hozzá, mint a Metal Slug, a The King of Fighters vagy a Samurai Shodown. Miután az utóbbi szériát erősítő Haohmaru hamarosan a Soul Calibur VI-ban is tiszteletét teszi, nem lenne meglepő, ha az SNK más hasonló megállapodásokat is bevállalna.

Az adatlap szerint a negyedik csomag legkésőbb jövő február végén fut be.

4 komment - szólj hozzá!