Smash Bros. - az SNK is beszáll egy harcossal?

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 2.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint az SNK berkeiből érkezhet a Super Smash Bros. Ultimate negyedik DLC-karaktere, legalábbis az új Challenger Pack idő előtt fellőtt adatlapja alapján elég nagy esély van erre.

A Nintendo öt DLC-t szállít majd a Super Smash Bros. Ultimate-hez, az úgynevezett Challenger Packek pedig egy-egy új karaktert is felvonultatnak. Elsőként a Persona-sorozat Jokere, majd a Dragon Quest Herója csatlakozott a bulihoz, őket követi ősszel Banjo és Kazooie párosa, a másik két szereplő kiléte viszont még nem tisztázott.

A legfrissebb pletykák szerint a negyedik harcos az SNK berkeiből érkezhet majd, legalábbis erre utal egy azóta már törölt Nintendo-adatlap. Amellett, hogy ez megerősítette, hogy egy új harcosra és pályára, valamint új aláfestő muzsikákra számíthatunk majd a negyedik kiegészítővel, az oldal alján olvasható jogi blablában az SNK neve is felbukkant, aminek csak akkor van értelme, ha a kiadó is szállít tartalmat a pakkhoz.

Az SNK tavaly ünnepelte a negyvenedik születésnapját, és olyan jól ismert címek tartoznak hozzá, mint a Metal Slug, a The King of Fighters vagy a Samurai Shodown. Miután az utóbbi szériát erősítő Haohmaru hamarosan a Soul Calibur VI-ban is tiszteletét teszi, nem lenne meglepő, ha az SNK más hasonló megállapodásokat is bevállalna.

Az adatlap szerint a negyedik csomag legkésőbb jövő február végén fut be.

2.
2.
lesik20
Bár a google a barátod, röviden a válasz:

A Smash Bros. Nintendo Verekedős Játéka. Leginkább csak saját licenszelt karakterek vannak benne (Pl Mario, Zelda, Samus) viszont az utobbi 2-3 résznél Nintendo megnyitotta kapuit másoknak is. Igy került bele Sonic (aki anno Mario nagy riválisa volt), Solid Snake, Pac Man, Megaman, és most Banjo (Aki jelenleg Microsoft licensze alatt van).

Bár a játék nekem megvan, nem vagyok akkora fan, viszont jó látni hogy Nintendo egy ilyen játékot készit, megynitva kapuit még a konkurenciának is.

Ez a nintendos f*stenger rövöiden
1.
1.
Ez valami DLC gyűjtős, mint a Sims, vagy mi az apám fasza ez a nintendós fostenger?

Mármint csak finoman fogalmazva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...