Rémisztő teaseren a Negative Atmosphere

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
A Sunscorched Studios egy vadonatúj kedvcsinálóval lepte meg a horrorjátékok rajongóit, így végre akció közben is megnézhetjük, hogy miként muzsikál a Dead Space babérjaira törő Negative Atmosphere.

Az Unreal Engine 4 hajtotta TPS-ben a főszerepet a horrorisztikus atmoszféra és az ebből adódó állandó feszültség játssza majd. A sztori egyébként a hidegháború idejében fog játszódni, ám egy alternatív idősíkban, ahol a mesterséges intelligencia képes előállítani organikus élőlényeket, melyekkel jócskán meg fog gyűlni majd a bajunk. Játékosként Samuel Edwards, a 49 éves egykori felcser bakancsába bújhatunk, akivel a hatalmas távolságokat bejáró TRH Rusanov fedélzetét és annak minden szörnyűségét fedezhetjük fel.

A Negative Atmosphere megjelenési dátuma még nem ismert, de a fejlesztők elkötelezetten hajtanak azért, hogy a 2019-es év végéig még kipróbálhassuk a játékot egy ütős demó erejéig.

5.
5.
robertvetro
Hosszú végtagok, gyér megvilágítás, az űrben. Ott fent. Egyedül. Ki nem szar. a le hogy koppintottak a dead space-ről? Végre valaki kiszolgálja azokat akik ma is várják azt az élményt! Csak jöjjön ps4-re. Vagy 5-re.
4.
4.
pucu9011
Eddig ezt nem is vágtam, de most már figyelemmel kisérem.
3.
3.
joshfeed
Elég pengének tünik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...